İlkadım’da Nakışın Zerafeti Sergisi Açıldı


İlkadım’da Nakışın Zerafeti Sergisi Açıldı

İlkadım Belediyesi ve Halk eğitim Merkezi işbirliği ile açılan el nakışı kursunda eğitim gören kursiyerlerin yıl sonu sergisi “Nakışın Zerafeti” ismiyle görücüye çıktı.

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi birlikteliği ile sürdürülen el nakışı kursu çerçevesince yapılan eserler için "Nakışın Zerafeti" sergisi düzenlendi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda yoğun katılım ile gerçekleşen sergi açılışına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok, Türk Telekom Bölge Müdürü Ünal Sade, İlkadım Halk Eğitim Müdürü Kemallettin Ak, AK Parti Eski İl Başkanı Adem Güney, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergi açılışını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve eşi Hatice Tok ile birlikte gerçekleştiren Ayla Kalaysız sergiye katılım ve destek sağlayan Başkan Tok'a teşekkür etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergide yer alan eserleri inceleyen Başkan Tok ve eşi Hatice Tok bayanları tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

 

HER SENE DAHA GÜZEL

Yıllardır başarılı bir şekilde gerçekleştirilen sergilerde büyük emek sarf eden kursiyerlere teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Kurs merkezlerimizde el nakışı kursu eğitim gören bayanlarımızın kendi el emekleri ile hazırladığı böylesi muhteşem bir sergiyi açmaktan mutluluk duyuyoruz. Yıllardır usanmadan sıkılmadan kurslarına devam eden her geçen gün kendilerini geliştirerek yıl sonlarında muhteşem eserlerini görücüye sunan kursiyerlerimizi canı gönülde tebrik ediyorum. Yıl sonu sergilerimizde görüyoruz ki bizlerin büyük önem verdiği kültürel sosyolojik çalışmalarımızın meyvelerini fazlasıyla alıyoruz. Uzun uğraşlar sonucu bu sergiyi büyük emeklerle hazırlayan başta el nakışı hocamız Ayla Kalaysız'a ve kursiyerlerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve eşi Hatice Tok'a kendi elleri ile yaptığı eseri hediye eden Ayla Kalaysız daha sonra katılımcılarla birlikte açılış için hazırlanan pasta kesimini gerçekleştirdik.


Yayın Tarihi: 29/05/2016