City Mall AVM Açılıyor


City Mall AVM Açılıyor

Sadece bir alışveri merkezi değil 7'den 77'ye hem kesimden insana hitap ederek adeta sosyal yaşam merkezi olacak olan CityMall AVM 10 Ocak Cuma günü büyük bir organizasyon ile kapılarını açıyor.

'Şehrin buluşma noktasında buluşuyoruz' sloganıyla 10 Ocak Cuma günü kapılarını muhteşem bir programla açacak olan CityMall AVM bütün Samsunluları bu coşkuya davet ediyor.

Çelikpark Grup tarafından kendi öz kaynaklarıyla tamamlanan Atakum’daki dev yatırım CityMall AVM, içinde yaklaşık yüz işletme ve bin kişiye yakın istihdam ile faaliyete geçiyor.

Uzun süre akıllardan silinmeyecek bir açılış programıyla kapılarını aralayan Citymall AVM’nin açılış programında yok yok.

Gün boyu Animasyon gösterileriyle devam edecek program, akşam saat 17:00’deki Ayşe Hatun Önal konseri ile doruğa çıkacak, ardından saat 18:00’de ünlü tasarımcı Erol Albayrak’ın yeni koleksiyonunun sunulacağı, Özge Ulusoy, Itır Esen ve Tuğçe Dural gibi ünlü top modellerinde olacağı bu defilede, yerli ve yabancı tam 24 farklı best model podyumda yürüyecek.

10 Ocak Cuma günü yapılacak olan açılış programının coşkusu 11 ve 12 Ocak günlerin de de devam edecek.

CityMall AVM; Şehrin buluşma noktasında buluşuyoruz sloganıyla bütün Samsunluları açılışa davet ediyor.


Yayın Tarihi: 06/01/2020