CHP Samsun İl Başkanı'ndan Şaşırtan Açıklama!


CHP Samsun İl Başkanı'ndan Şaşırtan Açıklama!

CHP Samsun İl Başkanı, basını davet ederek gelmediği basın toplantısının basın mensupları tarafından protesto edilerek terkedilmesi sonrasında basını suçlayan bir açıklama yaptı.

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan ve CHP İl Yönetimi önceki gün Samsun'da yerel seçimlerde aday belirleme çalışmalarına katkı sunmak üzere Samsun'a gelmişler ve bazı ziyaretler yapmışlardı. CHP Samsun İl Yönetimi de bu ziyaretlerle ilgili olarak Samsun basınına saat 11.05 'te aşağıdaki maili göndererek basın toplantısı düzenleneceğini ve katılım beklediklerini bildirmişlerdi.

"31 Mart 2018 tarihinde yapılacak Yerel Yönetimler Seçimi kapsamında Genel Merkez tarafından 18-21 Ekim 2018 tarihleri arasında Samsun İlinde görevlendirilen Bursa Milletvekili Sayın Yüksel ÖZKAN ve Eskişehir Milletvekili Sayın Jale Nur Süllü’nün katılımı ile 20 Ekim 2018 Cumartesi (bugün) saat 12.30 da İl Başkanlığı binamızda basın toplantısı yapılacaktır. Katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.CHP SAMSUN İL BAŞKANLIĞI"

Bu çağrının ardından, AA, İHA, Haber Gazetesi, samsunsonhaber.com haber sitesi ,medyasamsun.com Haber sitesi, samsunhaber.com haber sitesi, Samsun Canlı Haber.com ve karadenizhayat.com haber sitesi muhabirleri toplantı saatinden 10 dakika önce gelmiş, ancak saat 13.00'e kadar karşılarında muhatap bulamadan boş toplantı masasında bekletilmişlerdi. İl Başkanına saat 13.00'da açılan telefon sonrasında , toplantıdan yeni çıktıkları, yemeğe gidecekleri gerekçesi ile geç kalacaklarını bildirmişler, bunun üzerine basın mensupları CHP'yi protesto ederek saat 13.10'dan itibaren oradan ayrılmışlardı. Bunun gazetelerde haber olması sonrasında CHP'nin sosyal medya sayfasında CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak'tan " Yok artık!" dedirtecek bildiri bir yayınlandı. Mehmet Kundak , 50 dakika bekledikleri ve gelen olmayınca protesto ederek ayrıldıkları için basını suçlayan bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama!

Kaynak: (KHA) - Karadenizhayat


Yayın Tarihi: 21/10/2018