Milletvekili Köktaş Dereceye Giren Sporcuları Tebrik Etti


Milletvekili Köktaş Dereceye Giren Sporcuları Tebrik Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen, ‘2018 Yılı Spor Ödülleri Töreni’ne katıldı. Milletvekili Köktaş, sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcuların bir araya geldiği '2018 Yılı Spor Ödülleri Töreni'nde İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan Tok’un açılış konuşmasının ardından söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "AK Parti olarak kuruluşundan itibaren gençlerimiz ve sporcu kardeşlerimiz için siyaset yapıyoruz. Onların daha rahat, güzel, sağlıklı ortamlarda çalışmalar yapması için Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Samsunumuz da da her branşta tesisleşme, yatırımlar gerçekleştirerek spor alt yapısında çok önemli hizmetler gerçekleştirdik. Hizmetleri yaptık fakat buraları doldurmamız gerekiyor. Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek, sporun yaşam biçimi haline getirilmesi için çocuklarımızı teşvik etmemiz gerekiyor. Hem genel de hemde yerel de spora teşvik için önemli çalışmalar yapılıyor. Bakın bugün burada bunun meyvesini alıyoruz. Gençlerimizin çeşitli müsabakalarda dereceler yaparak madalya ve kupa kazandıklarını görüyoruz. 

Ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran, İstiklal Marşımızı dinleten, her platformda bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu. 

Konuşmasının ardından Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, çeşitli branşlarda dereceye giren sporcuların ödüllerini, protokol üyeleriyle birlikte verdi.


Yayın Tarihi: 22/02/2019