Cedit SKM Açılışı Mitinge Dönüştü


Cedit SKM Açılışı Mitinge Dönüştü

Cumhur İttifakı Cedit Mahallesi AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı dev bir mitinge dönüştü.

Cedit Muhtarlığı yanında açılan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar ve İlkadım Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları, Cedit Mahalle Başkanı Kemal Fidan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

GENÇLERDEN COŞKULU KARŞILAMA

Cedit Mahallesi gençleri havai fişekler ve meşalelerle karşılama yaptı. Büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleşen seçim koordinasyon merkezi açılışı miting havasında gerçekleşti.

AVCILAR; “CEDİT BİZİ HİÇ MAHÇUP ETMEDİ”

Yoğun katılımdan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, “Cedit bizi hiç mahçup etmedi. Cedit Mahallesi kararını Cumhur İttifakından yana vermiş.” dedi.

TOK; “İLKADIM EN BÜYÜK YATIRIMLARI SON 5 YILDA ALDI”

Yaklaşık 2.500 kişinin katıldığı coşkulu kalabalığa konuşan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle sakinlerine coşku ve sevgi dolu karşılamadan ötürü teşekkür etti. Evlerinin penceresinden ve balkonundan mitingi izleyen vatandaşları selamlayan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Belediye olarak 5 yılda 255 milyonluk yatırım yaptık.  İlkadım’ın tarihinde görülmeyen hizmetlere kavuştu.  Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” diye konuştu.

“ 1 NİSAN CUMHURUN ZAFERİ OLACAK”

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise, 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların heveslerinin milletin basireti sayesinde kursaklarında kalacağını ifade etti.

DEMİR: “CEDİT’İN SORUNLARINI BİLİYORUZ, ÇÖZECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir, Cedit Mahallesi ve Kalemkaya’nın alt yapı sorunlarını bildiklerini, bazı yerlerdeki imar sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

KÖKTAŞ; “ZİLLET İTTİFAKI TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI YAPANLARLA BERABER”

Cumhur İttifakı karşısında yer alan zillet ittifakının Türkiye düşmanlığı yapanlarla birlikte hareket ettiğini söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, “Cumhur İttifakının karşısında PKK'ya vurdukça ‘niye vuruyorsunuz’ diye ses çıkaranlar var. Bu ülkenin toplanan vergileriyle alınmış silahlarını, bu ülkeyi savunmak için alınmış silahlarını bu milletinin üzerine ölüm kusturanlar var. Yola çıktıklarını yolda değiştirenler var. Halkımız,  31 Mart’ta sandıkta tavrını en iyi şekilde ortaya koyacak. Bu Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak hareket edecek” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 16/03/2019