Cavit Yıldırım, "Esnafın Sorunlarını Biliyoruz''


Cavit Yıldırım, "Esnafın Sorunlarını Biliyoruz''

Samsun Kahveciler Büfeciler Otelciler Gazinocular Çay Ocakları Müzisyenler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Cavit Yıldırım, "Esnafın sorunlarını biliyoruz. Makam için değil hizmet için geliyoruz'' dedi.

Samsun Kahveciler Büfeciler Otelciler Gazinocular Çay Ocakları Müzisyenler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Cavit Yıldırım, oda seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Esnafları ziyaret eden Yıldırım, "Esnafın sorunlarını biliyoruz. Makam için değil hizmet için geliyoruz'' dedi.

SORUNLARI BİLİYORUZ

Cavit Yıldırım, odalarına bağlı meslek gruplarındaki esnaflara ziyaretlerini sürdürüyor. Yıldırım, ''Samsun'un en büyük meslek odalarından biri olan Samsun Kahveciler Büfeciler Otelciler Gazinocular Çay Ocakları Müzisyenler Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nı hak ettiği yere taşıyacağız. Meslek gruplarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözülmesi noktasında gerek yerel yönetim, gerek bürokrasi ve de gerekse siyasilerle istişareleri yaparak çözümü noktasında gereken adımları atacağız'' dedi.

GERÇEK ANLAMDA HİZMET

Oda yönetiminde şeffaf olacaklarını ve yapılan her çalışma ve projeden üyelerinin haberdar olacağını belirten Yıldırım, ''Kuracağımız alt birimlerle üyelerimize katkı sağlayacak çalışmalar yapacağız. Esnafın sorunlarını biliyoruz. Makam için değil hizmet için geliyoruz. Seçimden seçime ya da aidat zamanı üyesini hatırlayan olmayacağız. Oda üyelerine gerçek anlamda hizmet edecek'' diye konuştu.

ÜYELERDEN YILDIRIM'A İLGİ

Yaptıkları seçim çalışmasında esnaftan büyük ilgi gördüklerini belirten Yıldırım, ''Esnafımız bizleri yanında görmekten memnun oluyor. Yaptığımız çalışmalarda esnafımızdan gerçek anlamda ilgi gördük. Sohbet ettik. Onları dinledik. Bundan çok mutlu oldular. Seçimlerden sonra sürekli olarak esnafımızı ziyaret ederek her zaman yanlarında olacağız'' dedi.


Yayın Tarihi: 17/03/2018