Çatalpınar Meydanı Böyle Coşku Görmedi


Çatalpınar Meydanı Böyle Coşku Görmedi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz,  Çatalpınar ziyaretinde tarihi bir mitinge imza attı.  Coşkulu kalabalığa seslenen Yılmaz, 31 Mart'ta sandıkları patlatmak için Çatalpınarlılardan söz aldı.

Görev süresi boyunca Çatalpınar'a verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Yılmaz, "Yaptığımız hizmetlerle, yol ve su çalışmalarıyla ilçemize bir çok eser kazandırdık. İnşallah 31 Mart sonrası aynı çalışmalara, kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

ÇATALPINAR'A DOĞALGAZ SÖZÜ

Yılmaz, Çatalpınar'a doğalgaz getirmeyi planladıklarını belirterek, "Çatalpınar'ın doğalgaz ihtiyacı olduğu hususunda hiçbir tereddütüm yok. Biz Çatalpınar'a doğalgaz gelmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, Enerji Bakanlığı ve yapılması gereken tüm mücadeleyi dün verdiğimiz gibi bugünde sonuna kadar vereceğiz. Hizmet bizim işimiz" diye konuştu.

ÇATALPINAR’A AHMET ALİ İBAÇ, BÜYÜKŞEHİR’E ENVER YILMAZ

Yılmaz, 31 Mart seçimlerinde, Çatalpınar Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Ali İbaç'ı , Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak da kendilerini desteklemelerini istedi.

"ENVER YILMAZ ORDU SENSİZ OLMAZ"

Miting alanında toplanan coşkulu kalabalık, sık sık "Enver Yılmaz, Ordu Sensiz Olmaz" sloganı attı.


Yayın Tarihi: 13/02/2024 - 20:10