Çarşamba’nın İlk ve Tek Döviz Bürosu İlkay Döviz Açıldı


Çarşamba’nın İlk ve Tek Döviz Bürosu İlkay Döviz Açıldı

Çarşamba ilçesinde ilk ve tek döviz bürosu olan İlkay Döviz Bürosunun açılışı gerçekleştirildi

Erken ailesinin yatırımı olan İlkay Döviz Bürosunun Sarıcalı Mahallesi Zübeyde Hanım Meydanındaki açılışına protokol üyelerinin yanı sıra Çorumlu İş İnsanı Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Ahlatçı ve çok sayıda davetli katıldı.

 İlkay Döviz Bürosunu Çarşamba ilçesine kazandıran İş İnsanı Ali Erken ve eşi Gülderen Erken açılışta yaptıkları konuşmada misafirlerine teşekkür ettiler.

‘’Bizleri gururlandırdınız’’

Ali Erken konuşmasına misafirlerine teşekkür ederek başladı ve; ‘’ Açılışımıza katılarak bizleri gururlandırdınız. Bizler de Çarşamba ilçemizde İlkay Döviz Bürosu'nu açmanın gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız dövizlerini burada değerinde alıp bozdurabilecek. Bu gün bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim:’’ dedi.

Gülderen Erken ise konuşmasına misafirlerine teşekkür ederek başladı ve; “Yıllarca eşimle birlikte Almanya’da çalıştıktan sonra Çarşamba’ya dönerek İlkay Kuyumculuk işyerimizde hemşehrilerimize hizmet vermeye başladık. Bu gün de Çarşambamızın ilk ve tek döviz bürosu olan İlkay Döviz Bürosu’nun açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Halit Doğan; ‘’Çarşamba ilçemizde önemli yatırımları var’’

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise şunları söyledi; ‘’İlkay Döviz Bürosu Çarşamba'nın ilk ve tek ve Samsun'un ise 3. döviz bürosu olma özelliğini taşıyor. Erken ailesinin Çarşamba ilçemizde önemli yatırımları var. Döviz büromuzun Çarşambamıza ve Erken ailesine hayırlı olmasını diliyorum.’’

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım; ‘’Çarşambamıza hayırlı uğurlu olsun’’

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım da konuşmasında şunları söyledi; ‘’Günümüzde döviz büroları olmazsa olmazımız. Döviz büroları bankacılığın bir unsurudur ve Çarşamba’nın ilk ve tek döviz bürosu olma özelliğini taşıyan İlkay Döviz Bürosu’nun açılışını gerçekleştiriyoruz. Ben döviz büromuzun Çarşambamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ve işyeri sahipleri tarafından kesildi.

Açılışa ayrıca;  Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya ve çok sayıda davetli katıldı.


Yayın Tarihi: 14/11/2023 - 16:05