Başkan Murzioğlu’ndan Genç İşadamlarına Övgü


Başkan Murzioğlu’ndan Genç İşadamlarına Övgü

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, makamında kabul ettiği SAMGİAD üyelerine yürüttükleri çalışmalarda destek mesajı vererek, “Sizleri kentimizin geleceği olarak görüyorum. Kent için çabalarınız beni mutlu ediyor. Yapacağınız her projede üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Samsun Genç İşadamları Derneği’nin (SAMGİAD) Yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, SAMGİAD’ın yönetimi ile tek tek tanıştıktan sonra, yeni görevlerinde başarılar diledi. SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç de, yeni dönemde yürütecekleri çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Salih Zeki Murzioğlu’nu bilgilendirdi. 

Gömeç: “Nakış gibi işleyeceğiz”

Yeni dönemde devraldıkları bayrağı daha yukarılara taşıma gayreti içinde olacaklarını ifade eden SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, “Bölgenin en dik, en naif, en genç ve en çalışkan derneklerinden bir tanesiyiz. Derneğimizin farklı meslek gruplarında işlerinde başarılı olmuş toplam 116 üyesi mevcut. Bu üyelerimizin 80 tanesi ise Odanıza kayıtlı. Önümüzde 3.5 yıl gibi uzun bir dönem var. Bu süreyi ağır ağır, nakış gibi dokumayı istiyoruz. Şehrimiz adına elle tutulur, gözle görülür projeler üretmek amacındayız. Bizim için bu dönemde iki tane önemli ana madde var. Biri aile şirketlerinde anayasa konusu, diğeri ortak müteşebbislik konusunda ortak hareket etme ve ortak iş yapma projesi. Bu konuda örnek modeller ortaya koymak istiyoruz. Yapacağımız her projede sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz. Derneğimiz kurulduğundan beri her daim yanımızda oldunuz, her daim bir başkandan önce bir ağabey olarak güler yüzünüzle desteğinizi bize hissettirdiniz. Biz de genç kardeşleriniz olarak sizlerin her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Samimiyetle de ifade etmek istiyorum, derneğimiz üyeleri tarafından da çok seviliyorsunuz. Size olan inancımız ve desteğimiz katlanarak da devam edecek. Bizlere kapınızı her daim açık tuttunuz. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalarda desteğinizi alabilmek için kapınızı aşındırmaya da devam edeceğiz” dedi.

Murzioğlu: “Kentimizin geleceği sizlersiniz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, SAMGİAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi. Başkan Murzioğlu, yaptığı konuşmada ayrıca, genç işadamlarına yürüttükleri çalışmalarda destek mesajı verdi. Genç işadamlarının bir araya gelerek kurduğu SAMGİAD’ı çok önemsediğinin altını çizen Murzioğlu, “Samsun’da bir çok sivil toplum örgütü mevcut. Hepsinin de mutlaka şehrimize bir katkısı mevcut. Ama ben sizin gibi genç işadamlarının bir araya gelerek kurduğu örgütünüze büyük önem veriyorum. Sizlerin büyük bir heyecanla şehrimiz için bir şeyler yapmaya çalışmanızı görmek bize gerçekten büyük mutluluk veriyor. Sizleri, kentimizin geleceği olarak görüyoruz. Yeni oluşan yönetimdeki arkadaşlara başarılar dilerim. Koltuklar gelip geçicidir. Birilerine nasip olur, görevini yapar ve gider. Önemli olan o koltuktayken güzel projeler üreterek arkada güzel eserler bırakabilmek. Buralar bize kalıcı değil. Benim temennim gençler yetişsin ve buralara gelsinler ki; gözümüz arkada kalmasın. Hepiniz işlerinizde başarılı genç işadamlarısınız. Yapacağınız her projede tüzüğümüze uygun üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Sizlerden gelen taleplerden asla rahatsız olmayız. Yeter ki, kentimiz için hep birlikte güzel şeyler üretelim” diye konuştu. 


Yayın Tarihi: 25/09/2016