Çarşamba TSO’dan Saklı Cennette İftar


Çarşamba TSO’dan Saklı Cennette İftar

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Ayvacık Doğa Restoran’da  üyelerine iftar programı düzenledi.
İftar programına Belediye Başkanı Mustafa Belur başta olmak üzere Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Güler, Refahittin Şencan, İlçenin İş adamlarından Ayhan Aydemir, Belediye Şirket Müdürü Gökhan Turan ve çok sayıda İlçe esnafı katıldı.

Yemek sonrası konuşma yapan Ahmet Yılmaz ''  Her yıl olduğu gibi geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımız münasebeti ile yine bir aradayız. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Geçen sene siz ticaret odası üyelerine daha kaliteli hizmet vermek amacıyla  yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili bilgiler vermiştik. Şükürler olsun ki geçen yıl yapacağımızı söylediğimiz tüm çalışmalarımızı bu yıla yetiştirdik. 

Ticaret Borsamız tarafından odamıza tahsis edilen alanı proje ofisleri yapmak üzere inşaatına başladık ve bitirdik. Çarşamba Ticaret Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi tabelamızı asarak değerli üyelerimizin hizmetine sunduk. İş-Kur Şube Müdürlüğü kurarak Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık ve Terme’den İş-Kur ile işi olan üyelerimiz artık Samsun’a gitmeden haftanın 5 günü İş-Kur uzmanlarımızca hizmet alabilecek bunun yanı sıra Koskep Şube Müdürlüğünde işi olan üyelerimiz haftanın 1 günü koskep uzmanlarımızca onlara tahsis ettiğimiz alanda şube müdürlüğü olarak siz değerli üyelerimize hizmet verecekler. 

Yaklaşık 15 yıldır dillendirilmiş olan ancak bir türlü hizmete sunamadığımız Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinin müteşebbis heyet kurma aşamasına gelinerek çalışmalarımız neticesinde bölgedeki alanın ibrazı aşamasına gelindi. En kısa zamanda inşallah altyapı çalışmalarımız bitecek ve müteşebbis heyeti kurduktan sonra Çarşamba’da 950 dönüm arazi üzerine Gıda İhtisas Organize Bölgesini kurmuş olacağız. Değerli esnaf arkadaşlarımıza, üyelerimize bu güzel iftar akşamında bizlerle beraber olarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur da yaptığı konuşmasında; ‘’ Bu Mübarek Ramazan iftarında Saklı Cennet Ayvacık’ta olmanızdan duyduğum onuru ve gururu paylaşmak istiyorum.
Ticaret ve Sanayi Odamızın İlçemizde 55 üyesi var, gönül istiyor ki Ayvacık ilçemiz turizm alanında, ticaret alanında, kültür alanında her türlü anlamda gelişsin 55 üyemiz en kısa zamanda 1055 üye olsun. Ayvacık İlçemiz Salıpazarı İlçemiz ile birlikte büyüklük olarak sanayi ve ticaret ölçeğinde aynı büyüklükte iki ilçe. Çarşamba’ya nazaran kıyaslanamayacak derecede bir sanayi ve ticaret hacmi var. İnanıyorum ki sizlerin çalışmalarınızla tüccar ve sanayicimize proje anlamında devletin yatırımları ile vermiş olduğunuz danışmanlık, yatırım ve destekleme hizmetleri ile Ayvacık ve Salıpazarı’nda esnafların ve tüccarların sayıları artacak. Bu çalışmalarla Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası çevresinde sıkletini daha da güçlendirerek Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte bu bölgemizde çok güçlü bir ticaret ve sanayi odası olacak sinyallerini şuanda görebiliyoruz. Bu da bölgemiz adına çok önemli stratejik bir yoldur. Bu nedenle sayın başkanıma bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Konuşmasının ardından İlçenin genç iş adamlarından Mustafa Atmaca’yı Ticaret ve sanayi Odası üyelerine tanıtan Belediye Başkanı  Mustafa Belur ‘’ İlçemizin gelişmesi adına güzel yatırımlarda bulunan ve İlçemiz Legent Otelin işletmeciliğini alarak gelen misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunma amacıyla memleketine hizmet etmek isteyen genç kardeşim Mustafa Atmaca’yı sizlerle tanıştırmaktan gurur duyarım.’’ Diyerek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve üyelerini Belediyenin ve Mustafa Atmaca’nın ortaklaşa düzenlediği Legent Oteldeki iftar yemeğine davet etti.

 


Yayın Tarihi: 27/06/2016

Diğer Resimler

Çarşamba TSO’dan Saklı Cennette İftar
Çarşamba TSO’dan Saklı Cennette İftar
Çarşamba TSO’dan Saklı Cennette İftar