Canik’te Sosyal Belediyecilik Gönüllere Dokunuyor


Canik’te Sosyal Belediyecilik Gönüllere Dokunuyor

Canik Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik tekerlekli sandalye desteğini sürdürüyor

İnsan odaklı çalışmalarla gönüllere dokunan Canik Belediyesi, ilçeye sosyal belediyecilik alanında örnek projeler kazandırmaya devam ediyor. İlçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yönelik tekerlekli sandalye desteklerini sürdüren Canik Belediyesi, tekerlekli sandalyeleri vatandaşlara ulaştırarak kurulumlarını gerçekleştiriyor. Canik’teki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara, tekerlekli sandalyelerle birlikte onların ihtiyaç duyduğu ürünleri hazırlayıp ulaştırmaya devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyor, sosyal yardım çalışmalarımız büyük bir hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi.

Evlerinde Teslim Ediliyor

Göreve geldiği ilk günden bu yana ilçede hayata geçirdiği sosyal belediyecilik çalışmalarıyla büyük takdir toplayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını yakından takip ediyor. Canik’te sosyal yardım çalışmalarının büyük bir hassasiyetle sürdürüldüğünü ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, tekerlekli sandalyelerin, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli engelli vatandaşlara, evlerinde teslim edildiğini söyledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizde kapı kapı, sokak sokak ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Onları evlerinde ziyaret ediyor, ihtiyaç takiplerini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. İmkânı olmayan engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalyelerimizi ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda tekerlekli sandalyelerimizi hazır hale getiriyor, evlerinde teslim ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Bakım ve Onarımları Gerçekleştiriliyor

İhtiyaç sahibi veya maddi durumu kısıtlı olan engelli vatandaşlara teslim edilen tekerlekli sandalyelerin bakım ve onarımlarının gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımıza teslim ettiğimiz tekerlekli sandalyelerimizin bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Sandalyelerde deforme olan veya ömrünü dolduran parçaların değişimini ve akü kontrollerini sağlıyoruz. Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyor, sosyal yardım çalışmalarımız büyük bir hassasiyetle sürdürüyoruz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 27/08/2023 - 15:02