Çanakkale Zaferi Milletimizin Yazdığı Kahramanlık Destanıdır


Çanakkale Zaferi Milletimizin Yazdığı Kahramanlık Destanıdır

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Çanakkale Zaferimizin 105. yıldönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak etmekteyiz.

Şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi, Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı kahramanlık destanıdır.

Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsalidir Çanakkale Zaferi. Bir milletin yeniden doğuşu, istiklal ve istikbaline giden yolda doğan güneşidir.

Milli mücadelenin ilk ateşinin yakıldığı Çanakkale Zaferiyle Milletimiz; vatan sevgisini, cesaretini, azmini, kahramanlığını ortaya koymuştur.

Bir asır önce yedi düvele karşı mücadele eden ecdadımız, bugün de aziz milletimiz, ülkemiz üzerindeki her türlü şer odaklarının kötü emellerine karşı tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet düsturu ile hedefleri doğrultusunda güçlü Türkiye için gayretli çalışmalarını, mücadelesini sürdürmektedir.

Tarihe altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105.yılında, vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birliği ve bütünlüğü için kendini bu yola adayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve kanlarını hiç tereddütsüz bu vatan uğruna döken tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum." dedi.


Yayın Tarihi: 17/03/2020