Yahya Çınkıl: ‘’Sahadayız, Çalışıyoruz’’


Yahya Çınkıl: ‘’Sahadayız, Çalışıyoruz’’

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, "Aday adaylığımızı açıkladığımız ilk günden itibaren aynı heyecanla sahadayız. İlkadımlı hemşehrilerimizin teveccühü inancımızı da azmimizi de artırıyor" dedi.

İlkadım'da adeta aday gibi çalışan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, aday adaylığını açıkladığı günden bugüne kadar hiç durmadan İlkadımlılarla buluşmaya devam ediyor. Gittiği her yerde İlkadım halkının da aday gibi karşıladığı Çınkıl, "Sahadayız, çalışıyoruz. İlkadım'a hizmet için hazırız, kararlıyız. İnşallah önce aday, daha sonra Belediye Başkanı ve İlkadım'ın yeni yüzü olarak ilçemize hizmet edeceğiz" dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

AK Parti'nin bir neferi olarak azim ve kararlılıkla sahada çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çınkıl, "Hemşehrilerimizin dua ve destekleriyle yol alıyoruz. Birlikte başaracağız. İlkadım'da yaşayan 340 bin kardeşimizin her birinin gururla sahipleneceği belediyecilik modelimizle aydınlık yarınları birlikte kuracağız. Asli görevlerini layıkıyla yerine getirebilen, kurumsal ve mali yapısı düzenli, güven esaslı, insanı önceleyen gerçek belediyecilik için; yol haritamız hazır, biz hazırız, İlkadım hazır" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 16/01/2024 - 10:44