Büyük Anadolu'dan Kılıç ve Yavuz'a Ziyaret


Büyük Anadolu'dan Kılıç ve Yavuz'a Ziyaret

Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamlarında ziyaret etti.

Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, geçtiğimiz ay ilimize Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve başlayan Mehmet Sabri Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç'a üstlendiği önemli görevde başarı dileklerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, "Sayın Başsavcımızın mesleki tecrübesi, bilgi ve birikimi ile ilimizde başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inandığını" belirterek, sıcak misafirperverliğinden ötürü kendisine teşekkür etti.

İL EMNİYET TEŞKİLATINA BAŞARILAR DİLEDİ
Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, daha sonra Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Sohbet ortamında geçen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, hastanenin sağlık alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, sıcak misafirperverliğinden ötürü İl Emniyet Müdürü Yavuz'a teşekkür etti.
Dr. Yakup Yönten ayrıca; huzur ve güven ortamının sağlanmasında fedakarca çalışan İl Emniyet Teşkilatı'na, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz nezdinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'da, güzel dilek, temenni ve ziyaretlerinden ötürü Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen'e teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 12/09/2019