Burhan Mucur’dan "Çalışan Gazeteciler Günü" Mesajı


Burhan Mucur’dan "Çalışan Gazeteciler Günü" Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında, medyanın demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak gazetecilerin önemli bir sorumluluk taşıdığını belirtti.

Burhan Mucur, sosyal ve ekonomik zorluklara karşı direnerek, ilkeli ve ülke sevdasıyla görev yapan gazetecilerin her türlü desteği hak ettiğini ifade etti. "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nün anlamına vurgu yapan MHP Samsun İl Başkanı, gazetecilerin doğru bilgiyi, en yalın haliyle vatandaşlara ulaştırmak gibi önemli bir sorumluluğu üstlendiklerini söyledi.

Burhan Mucur, mesleklerini icra ederken, kalemleri ve fikirleriyle onur duyan gazetecilere teşekkür etti. Mesajında gazetecilere başarı, sağlık ve huzur dolu bir yaşam dileyen MHP Samsun İl Başkanı, "Sizler, toplumun haber alma hakkını savunurken, doğru ve tarafsız haberciliğin güvencesi oluyorsunuz. Bu önemli görevinizde başarılarınızın devamını diler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 09/01/2024 - 16:09