Bulvar AVM’den Çocuklara Eğlence Dolu Bir Sömestir Sürprizi


Bulvar AVM’den Çocuklara Eğlence Dolu Bir Sömestir Sürprizi

Sömestir tatilinde gerçekleşecek olan, çocuklara özel birbirinden keyifli etkinlikler Bulvar AVM’de

Bu sömestirde de eğlence dünyasının kapıları Bulvar AVM’de açılacak. Çocuklar, birbirinden güzel etkinliklerle sömestir tatilinin tadını çıkaracak. Hem çocuklar hem de ebeveynler için eğitim tadında eğlenceli atölyeler gerçekleşecek.

Ebeveyn- Çocuk Ritim Atölyesi;

Sömestir boyunca hafta içi hergün 14.00 16:00 saatlerinde iki seans olarak Kültür Salonunda gerçekleşecek atölyede, ziyaretçiler çocukları ile hayatın ritmine yine ritim ile neşe katacaklar. Etkinlik, ritim eğitmeni ve müzik öğretmeni Gözde Ozansoy eşliğinde gerçekleşecek. Ritim eğitmeni; “Doğumumuzla başlayan kalp ritmimiz hayata uyumumuzu sağlayan en büyük etken. Doğru ritimler, bu uyumu güçlendirerek sağlamlaştıryor “ diyerek 5 yaş üzerindeki tüm çocukları ebeveynleri ile  ritim atölyesine davet ediyor.

Resim Atölyesi;

Pera Sanat eğitmenleri eşliğinde yapılacak olan resim atölyesi çocukların becerilerini ortaya çıkaracak ve gelişimlerine katkı sağlayacak. Atölye, yüz boyama etkinliği ile reklenecek.

Tiyatrolar;

Sömestir programındaki ilk çocuk tiyatrosu 19 Ocak Cumartesi Günü OMU TİT (Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tiyatro topluluğu) ekibinin kendi yazdıkları ve yönettikleri ‘’Dostluk Ormanı’’ adlı oyun ile başlayacak. Kültür salonu sahnesinde yer alacak olan oyun; orman içerisinde iletişimleri kötü olan hayvanları ve ormana köşk yapılması gibi kötü bir amacı düzeltmek isteyen Kaşif ve Papağanın yaşadıkları olayları  interaktif şekilde anlatacak.

27 Ocak Cumartesi günü ise, Tiyatro Küçükeller’in hazırladığı ‘’Zorba Kovan’’ adlı çocuk oyunu yine aynı sahnede sergilenecek. Oyun, Samsun’da ilk kez Bulvar Avm’de sahnelenecek. Son dönemlerde yaygınlaşan akran zorbalığını konu alan tiyatro, Mahalleye yeni taşınan bir çocuğa uygulanan zorbalığın, zorba kovan yöntemlerle nasıl sonlandırılacağını eğitici ve öğretici bir dille anlatacak.

Etkinlikler, ücretsiz olup tüm Samsunlular davetlidir

Program:

Ebeveyn- Çocuk Ritim Atölyesi : Sömestir Boyunca Hafta içi Hergün 14:00 ve 16:00 seansları

Dostluk Ormanı : 20 Ocak Cumartesi 14:00 ve 16:00 seansları

Zorba Kovan : 27 Ocak Cumartesi 14:00 ve 16:00 seansları

Yüz Boyama Atölyesi : 21 Ocak 2024 Pazar  14:00 – 16:00

Resim Atölyesi : 28 Ocak Pazar 14:00 – 16:00


Yayın Tarihi: 18/01/2024 - 15:08