Bulvar AVM’den 14 Şubat’a Özel 14 Kişiye 140 TL Hediye


Bulvar AVM’den 14 Şubat’a Özel 14 Kişiye 140 TL Hediye

Sevgililer Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Bulvar AVM’de başka yaşanıyor. Gazi Caddesi üzerine konumlandırılan özel dekorasyon ve birbirinden eğlenceli sosyal medya yarışmaları büyük ilgi görüyor.

Bulvar AVM, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sosyal medya yarışmaları ile takipçilerine alışveriş çekleri kazanma fırsatı sunuyor. Yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken; Bulvar AVM mağazalarından en beğendiğiniz ürünün fotoğrafını çekerek çektiğiniz ürünün fotoğrafını  #AşkBulvarda etiketi ile 3 arkadaşınızı etiketleyerek paylaşmak. facebook/bulvarsamsunavm ve instagram/bulvaravmsamsun adreslerinden devam edecek olan yarışmaya katılan 14 kişi, beğenmiş oldukları ürünün bulunduğu mağazaya ait 140 TL’lik alışveriş çekleri kazanabilecek. Yarışma için son gün 13 Şubat Salı.

Ayrıca, mağazalara ait kampanya ve sürprizlerle Bulvar AVM en güzel sevgililer günü hediyesi için ziyaretçilerine avantajlı alternatifler sunuyor.  Gazi Caddesi üzerindeki yoğun ışık süzmeleri ve kırmızı kalplerden oluşan özel ışıklı dekorlar ise binlerce kişinin fotoğraflarına fon oluşturmaya devam ediyor. Cadde boyunca aralıklı olarak görülen kalpler üzerinde tüm dünya dilleri ile ‘Seni Seviyorum’ mesajları yer alıyor.


Yayın Tarihi: 09/02/2018