Bilnet Okullarında Erken Kayıt Dönemi Başladı


Bilnet Okullarında Erken Kayıt Dönemi Başladı

Karadeniz Bölgesi’nde eğitimin tek adresi olma yolunda ilk adımını 2017 – 2018 öğretim döneminde atan Bilnet Okullarında erken kayıt dönemi başladı. Geçtiğimiz hafta sonu yüksek öğrenci katılımı ile gerçekleşen bursluluk sınavları ile önümüzdeki öğretim yılı için kapılarını yeni öğrencilerine açan Bilnet Okulları Samsun Kampüsü, hem akademik hem de kültürel anlamda tam donanımlı bireyler yetiştirmeyi ilke ediniyor.

Samsun İlkadım’da bulunan kampüs anaokulu, ilkokulu ve ortaokulu ile hizmet veriyor. Yapılan bursluluk sınavı sonrası yeni dönem kayıtlarının başladığı kampüs, branşlarında uzmanlaşmış, nitelikli ve dinamik öğretim kadrosuyla Samsun’da eğitim hayatına yeni bir soluk getirecek. 1,2 ve 3. sınıflara rehberlik taraması, 4, 5, 6 ve 7.sınıflarına bursluluk ve bireysel sınavlar ile öğrenci kabul eden Bilnet Okullarına belli kontenjanlar dahilinde öğrenci alımları başladı.

Yakın bir zamanda Türkiye’ye yayılarak geniş kitlelere ulaşmayı amaç edinen  ‘Doğru Eğitimle Doğru Gelecek’ mottosu ile yola çıkan Bilnet Okullarında eğitim müfredatı, sadece akademik alanda değil, kültürel ve sanatsal alanda tam donanımlı bireyler yetiştirmenin yanında, yabancı dil becerileri, yeni dünyanın olmazsa olmazları; kodlama, STEM, robotik, maker gibi 21. yüzyıl ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı. Öğrencilerin, tüm kademelerde temel bilimlerin yanında; yabancı dil, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanlarında da kendilerini en üst seviyeye çıkaracak bir eğitim almaları hedefleniyor.

Bilfen Şirketler Grubunun eğitim alanındaki yeni okul markası olan Bilnet Okullarının CEO’luğunu eğitim sektörünün yakından tanıdığı Faruk TATAR ve Samsun Kampüsü temsilciliğini yakın bir zamanda ilde yaptığı sağlık ve diğer birçok yatırımları ile bilinen VM MEDICALPARK Samsun Hastanesi ortakları Dr. Hikmet ÇAVUŞ ve Dr. Hakan ÖZCAN üstleniyor. 

Bu birleşme ile de gücüne güç katan okul hakkında detaylı bilgi almak için 0 362 233 39 39 nolu telefondan irtibata geçebilir ya da www.bilnetokullari.com/samsun-kampusu adresinden ön kayıt formunu doldurabilirsiniz.


Yayın Tarihi: 15/02/2018