Başkan Zihni Şahin İşadamlarıyla Bir Araya Geldi


Başkan Zihni Şahin İşadamlarıyla Bir Araya Geldi

İş adamlarıyla bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Cumhur İtitfakı'na her destek, ülke geleceğine destektir" dedi

Samsun'da, Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında iş adamlarıyla bir adaya geldi. Zihni Şahin, yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın 'Ülkenin geleceği' olduğunu söyledi.

Başkan Zihni Şahin, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Meclis Üyesi Adayı iş adamı Süleyman Sezen'in organize ettiği kahvaltı programına katıldı.

BİR SEÇİMDEN DAHA FAZLASI

Atakum Yalı Kafe'de gerçekleştirilen buluşmada katılımcılara hitap eden Zihni Şahin, özellikle Cumhur İttifakı'nın önemine dikkati çekti. Şahin, "31 Mart'taki seçimi bir mahalli idareler seçimiymiş ve 'ne olursa olsun' diye düşünmemek gerekir. Bu yerel seçimler, Türkiye üzerinde oynanan oyunları alt etmek için önemli.  Türkiye'nin, özellikle son yıllarda birlik ve beraberlige ihtiyaç olduğu gibi güçlü yönetimlere de ihtiyacı var. Ülke ne zaman ekonomik anlamda rahatladıysa önü darbelerle kesilmiştir. Bunu hepimiz biliyoruz" dedi.

GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ YEREL YÖNETİM

Cumhur İttifakı'na verilecek her desteğin ülkenin geleceğine verilmiş olacağını vurgulayan Başkan Zihni Şahin,  "Türkiye için hangi oyunu kuracaklar, hangi tuzağa çekecekler, kestirmemiz çok zor. Bu yüzden güçlü hükümet gerekiyor, güçlü yerel yönetimler gerekiyor" diye konuştu.

ŞEFFAF, ERİŞİLEBİLEN BİR BELEDİYE

Belediye başkanı seçilmesi halinde Atakum'u 'Büyük bir aileyiz' anlayışıyla Atakumlularla birlikte yöneteceğinin altını çizen Zihni Şahin, "Yeni bir döneme merhaba diyecek olan Atakum Belediyesi'nde her faaliyetimiz halkımızın gözü önünde olacaktır. Atakumlular, belediye yönetimine dair her türlü bilgiye ve belgeye erişim sağlayabilecektir. Atakum'un kültürel ve ekonomik varlıklarını gün yüzüne çıkartıp bu yönde kalkınmasına öncülük edeceğiz" dedi.


Yayın Tarihi: 03/03/2019