Başkan Ali Kılıç'tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı


Başkan Ali Kılıç'tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Üzerinde huzur ve güvenlik içinde yaşadığımız cennet vatanımız, şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları sayesinde bizlere miras kalmıştır" dedi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Üzerinde huzur ve güvenlik içinde yaşadığımız cennet vatanımız, şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları sayesinde bizlere miras kalmıştır. Vatanımızın bağımsızlığı ve kutsal değerlerimiz uğruna canını hiçe saymaktan çekinmeyen gazilerimiz vatanseverliğin yaşayan abideleridir. Tarihimiz boyunca gazilerimizin vatan savunmasında gösterdiği cesaret ve kahramanlık, milletçe övünç duyduğumuz bir vatanseverlik destanı olarak tarihimize altın harflerle yazılmıştır. Böylesine fedakâr ve cesur tutumlarıyla hepimize örnek olan gazilerimize saygı duymak ve değerli kişiliklerine yaraşır imkânlar altında yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak hepimizin toplumsal sorumluluğudur.

Gaziler günü vesilesiyle, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan topraklarının bütünlüğü, devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda canını ortaya koyan kahraman askerlerimizi, emniyet mensuplarımızı, aziz hatıraları önünde saygıyla eğildiğimiz şehitlerimizi ve hakka yürümüş kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor; tedavileri devam eden fedakârlık timsali gazilerimize acil şifalar diliyor; hayatta olan gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli aile fertlerine şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum."


Yayın Tarihi: 19/09/2023 - 13:24