Başkan Yılmaz, Teröre Tepki Gösterdi: “Bunun Adı Alçaklık”


Başkan Yılmaz, Teröre Tepki Gösterdi: “Bunun Adı Alçaklık”

    Kızılay'da gerçekleştirilen terör saldırısını nefretle kınadığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Alçakça hazırlanmış kanlı bir planın hedefi olduğumuz açıktır. Ancak Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmektir" dedi.

    Sosyal paylaşım sitesi Twitter ve facebook'ta ki hesabından Ankara'daki patlamayı sert sözlerle lanetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, mesajında şunları yazdı:

    "Ülkemiz ve milletimiz üzerinde haince plan yapanların planlarını, Rabbim kendi başlarına çevirsin ve hesaplarını boşa çıkarsın. Alçakça hazırlanmış kanlı bir planın hedefi olduğumuz açıktır. Ama aziz milletimiz sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır. Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır. Hiçbir zalim, hiçbir hain, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Düzenledikleri menfur saldırılarla kirli emellerini gerçekleştireceklerini sanan hainler şunu çok iyi bilsinler döktükleri kanda boğulacaklar. Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, haince düzenlenen bu bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."


Yayın Tarihi: 13/03/2016