Tüfekci: ‘Samsun Kararını Verdi‘


Tüfekci: ‘Samsun Kararını Verdi‘

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Bafra’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında büyük bir coşkuyla karşılandı. Tüfekci, “Bu manzaraya, bu coşkuya herkes çok iyi baksın, bütün ilçelerimizde olduğu gibi Samsun Kararını verdi” diye konuştu.

Tüfekci, bütün Samsun’u karış karış gezdiklerini, sahada yaşananların ve ilginin rakiplerine panik yaptırdıklarını söyleyerek, ‘‘Daha önce de söylediğim gibi, öndeyiz ve bundan dolayı ne yapacaklarını bilmiyorlar. Vatandaştan korkularına sahaya bile inemiyorlar. Masa başlarında poz vermekle seçim çalışması yürüteceğini sananlara, Samsun cevabını vermek için hazır’’ şeklinde konuştu. 

BAFRA’DA BÜYÜK COŞKU

Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız’ın tanıtım ve proje lansman toplantısı için ilçeye gelen Büyükşehir Adayı Tüfekci’yi yüzlerce kişi karşıladı. Toplantının ve sonrasındaki yürüyüşün coşkusuna dikkat çeken İmren Nilay Tüfekci, ‘‘Koca salonu tıklım tıklım doldurduğunuzu görmek eminim ki birilerini çok rahatsız etti. Sizleri bütün kalbimle selamlıyorum. Sahaya inemeden seçim kazanmaya çalışanlara en güzel görüntüyü verdiniz. Şahsım adına sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Biz bu teveccüh için, Samsun için yola çıktık. Bizim derdimiz seçimi kazanmak değil Samsun'un kazanmasıdır. 31 Mart günü geldiğinde sandıklardan çıkacak tek ses iyilerin sesi olacak’’ dedi.

SAMSUN NEDEN BU HALDE, HANİ DURMAK YOKTU  

Tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, her ilçe için doğru adayın sahada olduğunu vurgulayarak, ‘‘Mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Bütün adaylarımız sahada korkmadan dimdik bir şekilde çalışıyor. 23 Yıldır yapılmayan hizmetleri, tutulmayan sözleri herkes çok iyi biliyor. Siz bu kardeşinizi seçtiğiniz zaman göreceğiniz şey 23 yılda yapılmayanın 5 yılda nasıl yapıldığı olacak. Ekiplerimiz hazır, kadrolarımız hazır, projelerimiz hazır. Samsun’a yakışan belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye başlamamız için 27 gün kaldı. Samsun yönünü iyiye çevirdi ve artık yeni kurtuluşu için gün sayıyor. Sormak lazım kendilerine Samsun neden bu halde, hani durmak yoktu. Bu mu sizin ilerleme anlayışınız’’ şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Bafra’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısına İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, Meclis Üyesi Adayları, Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yayın Tarihi: 04/03/2024 - 11:31