Başkan Yılmaz: “Samsun, Bölgesinde İddialı Bir Sağlık Merkezi”


Başkan Yılmaz: “Samsun, Bölgesinde İddialı Bir Sağlık Merkezi”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un sağlıkta geldiği noktanın tartışılmaz olduğunu belirterek, "Ülkemiz sağlıkta çok ciddi anlamda mesafeler aldı. Samsun'da bundan büyük oranda payını aldı" dedi.

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Süleyman Sırrı Kılıç ve Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Fatih Özkan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Sağlık camiasından iki önemli ismi makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, Kılıç ve Özkan ile Samsun'da yapılması planlanan sağlık yatırımları ile ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

SAMSUN, BÖLGESİNDE İDDİALI BİR SAĞLIK MERKEZİ

Samsun'un sağlıkta geldiği noktanın tartışılmaz olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Sağlık hizmeti ile ilgili ülkemiz 12 sene içerisinde çok büyük ilerlemeler kat etti. İlimiz de payını bundan fazlasıyla aldı. Samsun şu anda bölgesinde iddialı bir sağlık merkezi haline geldi. Sağlık teşkilatı kim ne derse desin son 10-15 yıl içerisinde çok ciddi anlamda mesafeler aldı" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 06/06/2017