Başkan Togar’ın 2019 Yılındaki En Büyük Projesi Fakülte ve Öğrenci Yurdu


Başkan Togar’ın 2019 Yılındaki En Büyük Projesi Fakülte ve Öğrenci Yurdu

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar kısa süre zarfında ilçede farklı alanlarda hayata geçirdiği projeler ve hizmetlerin ardından 2019 yılı içerisinde en büyük hayalinin ilçeye bir fakülte ve öğrenci yurdu kazandırmak olduğunu söyledi.

Togr, İlk Hedefimiz Tamam

Tekkeköy’ün bir asırlık özlemi olan Devlet Hastanesinin ilçeye kazandırıldığına dikkat çeken Başkan Togar, “250 Yataklı Tekkeköy Devlet Hastanemizin ardından en önemsediğimiz projelerden biri olan fakülte ve öğrenci yurdunu 2019 yılı içerisinde ilçemize kazandıracağız” dedi.

2019 Yılında Tekkeköy Fakülte ve Öğrenci Yurduna Kavuşacak

İlçe ekonomisine ve sosyokültürel yapısına en büyük kazancı sağlayacak olan üniversite ve öğrenci yurdunun ilçeye kazandırılması noktasında önemli mesafe kaydedildiğini vurgulayan Togar, “Fakülte ve öğrenci yurdu hayalimize adım adım yaklaşıyoruz. Tekkeköy’e bir fakültenin açılması gerekliliğini her platformda vurguladık ve hastane projemizden sonra ikinci hayalimiz olan fakülte ve öğrenci yurdu projelerimizi 2019 yılında ilçemize muhakkak kazandıracağız. Önümüzdeki süreçte ilçemize bir fakülte ve 2 bin kişi kapasiteli bir öğrenci yurdunu kazandırma noktasındaki ilk adımı yaklaşık 10 dönüm arazi üzerine Aşağıçinik Mahallemizde attık. 2019 yılında bakanlığımız inşallah o bölgede yurdun temelini atıp inşaat çalışmalarına başlayacak. İlçemiz sağlık, spor, kültür, tarih, eğitim, doğa gibi birçok farklı alanlardaki kazanımlarının yanında artık öğrenci şehri de olacak” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 31/12/2018