Başkan Tekintaş: “Geleceğe Vizyonlu Bir Ordu Bırakacağız”


Başkan Tekintaş: “Geleceğe Vizyonlu Bir Ordu Bırakacağız”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı yeni yıl mesajında, 2018 yılının Ordu ili açısından başarılı bir yıl olarak geçtiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Yaşanabilir Ordu inşası için yürüttüğümüz çalışmalarda bir yılı daha geride bıraktık. 2018 yılı Ordu için projelerle gelişerek atağa kalktığı bir yıl oldu. 2019 yılının ise birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetlerde buluşarak ilimizde yatırımların taçlandığı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Engin Tekintaş, mesajında şu görüşlere yer verdi:

2018 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün halkımızla paylaşıyoruz. Acısıyla, tatlısıyla, mutluluğuyla, hüznüyle, başarılarıyla, başarısızlıklarıyla 365 günü geride bırakarak yeni bir yıla merhaba diyeceğiz.

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak hizmette kaliteyi öncelikli kılarak önemli projeleri hayata geçirdik. 2018 yılının ilimiz açısından başarılı bir yıl oldu. İlimiz doğal güzelliği bozmadan hayata geçirilen özgün ve modern projelerle ivme kazanmayı sürdürüyor.

Vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanan yatırımlarımız sayesinde şehrin fiziki yapısını güçlendirirken insanımızın toplumsal yönünü yararlı projelerle destekliyor ve geleceğe vizyonlu bir Ordu bırakmaya gayret ediyoruz.

2018 yılında uygulanan değişim ve dönüşüm projeleriyle marka bir kent olma yolunda önemli ilerlemeler kaydeden ilimizde güzelliklerin artacağı yeni bir yıla giriyoruz. Bu vesileyle 2019 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık için barış, huzur ve refah içinde geçmesini temenni ediyor, siz kıymetli hemşehrilerime sağlık ve esenlik dolu bir yıl diliyorum.


Yayın Tarihi: 28/12/2018