Başkan Taşçı:"Amacımız En İyi Hizmet"


Başkan Taşçı:"Amacımız En İyi Hizmet"

Muhtarlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçe merkezindeki mahallemiz de, ilçe merkezine en uzak noktadaki mahallemizde hizmet noktasında eşittir. Mahallelerimize, dolayısıyla ilçemize en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Mahalle muhtarlarını makamında ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, muhtarların taleplerini, önerilerini ve projeler hakkındaki fikirlerini dinledi. Ortak akıla önem verdiğini ve bu anlamda mahalle muhtarlarının düşüncelerinin kendileri için son derece önemli olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Atakum İlçesinin yaşam kalitesinin daha da artması için kapsamlı çalışmalar içerisindeyiz. Bu çalışmalarda muhtarlarımızdan ciddi katkılar alıyoruz” diye konuştu.

HİZMET EŞİTLİĞİ VAR
Atakum İlçesinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ve hayata geçirdikleri projelerde hizmet eşitliğine önem verdiklerini vurgulayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizin merkezinde bulunan mahallelerimiz ve ilçemize en uzak noktadaki mahallelerimiz, belediyemizin hizmetlerinden eşit şekilde faydalanıyor. Rutin belediyecilik çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Sosyal belediyecilik noktasında ise hayata geçirdiğimiz projelerimizi belirlerken her kesimden vatandaşımızın faydalanabileceği düzeyde planlıyoruz. Ortak akıla önem veriyor, vatandaşımızın ne istediğini soruyoruz. Bu noktada mahalle muhtarlarımız ile koordineli bir çalışma programı içerisindeyiz. Mahalle muhtarlarımızın talepleri, önerileri ve projelerimize yönelik fikirleri bizim için önemli” diye konuştu.

BAŞKAN’DAN PROJE BİLGİLENDİRMESİ
Hayata geçirmeye hazırlandıkları projeler hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Nüfus artışında bölgenin lideri konumunda olan Atakum İlçesinde yaşam kalitesinin daha da artması için çalışma halindeyiz. Atakum İlçesini Türkiye’nin en yaşanılabilir ilçesi haline getirmek ve önce bölgenin, ardından da Türkiye’nin gözbebeği haline getirmek için çalışıyoruz. Mahallelerimize, dolayısıyla ilçemize en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Söz verdiğimiz projeler noktasında bakıldığında 14 projemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 8 projemiz ise tamamlanmak üzeredir. Sözlerimize ek olarak 17 projeyi hayata geçirdik. 10 projemiz ise ARGE aşamasındadır. Halkımıza verdiğimiz sözleri birer birer tutmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

MUHTARLARDAN TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR
Mahalle muhtarları, Atakum Belediyesi ile koordineli bir çalışma içerisinde olduklarını kaydederek bu çalışmalardan dolayı Başkan Taşçı’ya teşekkür ettiler. Vatandaşların kendilerine ilettikleri notları Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile paylaşan muhtarlar, çalışmalar ve projeler hakkındaki fikirlerini paylaştılar.


Yayın Tarihi: 03/03/2016