Başkan Necattin Demirtaş Personeli İle Bayramlaştı


Başkan Necattin Demirtaş Personeli İle Bayramlaştı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ramazan Bayramı öncesi bayramlaşma törenin de belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan Demirtaş ilk olarak belediye hizmet binasında vatandaşa hizmet veren personeliyle bayramlaştı. Akabinde sırasıyla Park Bahçeler, Temizlik İşleri, Makine İkmal Bakım ve Onarım son olarak Fen İşleri şantiyesine giderek belediye işçileri ile bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Başkan Demirtaş’ın yanı sıra, başkan yardımcıları, birim müdürleri, personeller katıldı. Bayram günlerine kavuşmanın, büyük onur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“ Ramazan Bayramının hemşerilerimize, personelimize, İslam alemine ve Yüce Türk Milletine bolluk, bereket, sağlık, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim” dedi.

“Daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız”

Belediye personeli ile güzel hizmetlere imza attıklarını kaydeden Başkan Demirtaş, personeline hitaben yaptığı konuşmada “İlkadım ilçemize yapmış olduğumuz her hizmette sizlerin emeği var. Emekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Hepimiz devletimiz, milletimiz ve ilçemiz İlkadım için çalışıyoruz. İlçemizin marka ilçe olmasında şüphesiz ki gece gündüz çalışan, halkımıza hizmet eden sizlerin alın teri var. Allah birliğimizi, dirliğimizi aramızdaki bu muhabbetti bozmasın. Biz hep daha iyiyi, daha güzeli nasıl yapabiliriz diye bir çaba içindeyiz. Hepinize göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da, daha güzel çalışmalara yine hep birlikte imza atacağız. Ben her birinizin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin ayrı ayrı Ramazan Bayramını tebrik ediyor, nice güzel bayramlar geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

“Hatıra fotoğrafıyla son buldu”

Konuşmanın ardından başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tüm personel ile teker teker bayramlaşan Başkan Demirtaş, bayramlaşma merasiminin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yayın Tarihi: 19/04/2023 - 17:18