Atakumlular Bizi Çağırdı


Atakumlular Bizi Çağırdı

Atakum Belediye Başkanlığı için yeniden kolları sıvayan İshak Taşçı, "Halkımızın büyük baskısını gözardı edemezdik" dedi

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler kolları sıvayan ve bir kez daha AK Parti çatısı altında Atakum Belediye Başkanlığı'na soyunan İshak Taşçı, "Atakumluların yoğun ısrarı, talebi var. Halkımızın büyük baskınısı görmezden gelemezdik" dedi.

İshak Taşçı, seçim çalışmaları kapsamında Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla sohbet eden İshak Taşçı, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

İshak Taşçı, kısaca şunları söyledi:

31 Mrt Yerel Seçimleri ile alakalı startı verdik. İlk ziyaretiizi gerçekleştiriyoruz. Çünkü basın mensuplarını çok önemsiyoruz. Halkın bilgilenmesi, bilinçlenmesi konusunda sizler aracı oluyorsunuz. Atakum'a yapılacak hizmetler noktasında 2014-2019 yılları arasında çok yoğun bir süreç yaşadık. 55'te 55 Projesi ile yola çıktık, 81 proje tamamladık.

HİZMET YOLUNDA BİR DÖNEM DAHA

Atakum sokaklarında dolaştığımızda özellikle son dönemlerde vatandaşımızın bizlere olan ilgisinin yeniden arttığını gördük. Halkımızın talepleri arttı. Mevcut yönetime olan şikayetleri giderek artıyor. Atakumlular'dan bana karşı yoğun bir baskı oluşmaya başladı yeniden göreve gelmem noktasında. Halkımızın büyük baskısını, bu ısrarını gözardı edemezdik. Halkımız bir dönem daha ısrarla bizi istiyorsa bir dönem daha hizmet yolunda startımızı vermek kaçınılmaz oldu.^"

ATAKUM BUNU HAK ETMİYOR

Belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları tek tek anlatan İshak Taşçı, son 5 yıl içerisinde Atakum’un kendine yakışır bir şekilde yöneltilmediğini öne sürdü. Taşçı, "Atakum 5 yılda büyük kayıplar yaşadı. Atakum bunu hak etmiyor. Atakum'u eski güzel, başarılı günlerine, Karadeniz'de ve Türkiye'de dillere destan başarı hikayesine ulaştırmak için yola koyulduk. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, yeni projelerimizi, ilçeye yakışır vizyoner projelerimi hayata geçirmek için çok çalışacağız" dedi.


Yayın Tarihi: 29/11/2023 - 14:33