İhsan Kurnaz: ‘Yetkiyi Bize Verin Beş Yıl Sonra Hesabını Sorun’


İhsan Kurnaz: ‘Yetkiyi Bize Verin Beş Yıl Sonra Hesabını Sorun’

Cumhur İttifakı Ak Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, “Belediye kaynaklarının her kuruşunu en rasyonel, en verimli şekilde kullanılmasını ve en iyi hizmeti almak istiyorsanız yetkiyi bize verin, beş yıl sonra da hesabını sorun” dedi.

Kurnaz, İlkadım Hançerli Mahallesi Tuğlu Kafe restoranda katıldığı kahvaltı programından sonra esnaf ziyaretlerine devam etti.

Esnafa ve vatandaşlarla “Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum” şeklinde selamlaşan Kurnaz, İlkadım’ı iş ve istihdama yönelik yatırımlarla, güzel eserlerle, kesintisiz hizmetlerle buluşturmak için 31 Mart’ta oylarınızı istiyorum” diyerek samimi sohbetlerde bulundu.

Kurnaz şöyle devam etti; “İlkadım’ı gerçek belediyecilikle buluşturmak için Cumhur İttifakı belediye başkan adayına ve onun kadrosuna güvenin. Onları sandıkta oylarınızla yönetime getirin hizmetin en iyisini beş yıl boyunca kesintisiz bir şekilde alın. Sonradan pişman olmayın. Bakın İlkadım beş yıldır büyük pişmanlık yaşıyor. Sürekli sahadayım, İlkadım’ı cadde cadde sokak soka geziyorum. Dinlediğim bütün vatandaşlardan pişmanlık duyuyorum. Adeta deyim yerindeyse bir dokunuyorum bin ah işitiyorum. Ama maalesef son pişmanlık da fayda etmiyor. Ben istiyorum ki İlkadım bir beş yıl daha pişman olmasın, bir beş yıl daha kaybetmesin. Makamlar gelip geçicidir. Bir beş yıl makamda oturmak için sizden oy istemiyorum, İlkadım’ı ayağa kaldırmak için, İlkadım’ı hizmetle buluşturmak için sizden yetki istiyorum.

Biz göreve gelir gelmez, İlkadım’da önce tespit ettiğimiz bütün eksiklikleri giderecek, bütün yapılmayanları yapacağız. Bizim buna gücümüz var, kararlılığımız var, isteğimiz, enerjimiz her şeyimiz var. Yetkiyi de sizden alarak Allah’ın izniyle İlkadım’ı Samsun’un yıldızı yapacağız…”

LAFA BAKMAYIN, BOŞ VAADLERE KANMAYIN

Cumhur İttifakı Ak Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, “Elbette her parti, her aday kendine göre iddia sahibidir ama iddia sahibi olmak yetmez. Ayinesi iştir kişinin derler. Kimin ne yaptığı ne yapmadığı ortada. Lafa bakmayın, boş vaatlere kanmayın. Beş yıldır sokaklara çıkmayanlar bugün gelip sizden oy istiyorlar. Oylarını yeniden bu hizmetsiz, beceriksiz, birbirleriyle didişmekten iş yapmaya zamanı kalmayanlara vererek heba etmeyin.

İlkadım’ı güçlendirmek ancak AK Kadroları, Cumhur İttifakı kadrolarını başa getirmekle mümkün olacaktır. Sizden Hayalleri için oy isteyenleri elinizin tersiyle iterek hizmete oy vermenizi, akla mantığa ve sağ duyuya oy vermenizi istiyorum..” diye sözlerini tamamladı.


Yayın Tarihi: 03/03/2024 - 14:22