Başkan Mustafa Demir'den 'BAYRAM' Hediyesi


Başkan Mustafa Demir'den 'BAYRAM' Hediyesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü otobüs ve tramvay hizmetlerinin 'Ücretsiz' verileceğini açıkladı.

Ramazan Bayramı coşkusunu ve mutluluğunu yaşamaya hazırlanan Samsunlulara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den bir müjde geldi. Başkan Mustafa Demir, bayramın 1'inci günü otobüs ve tramvay hizmetlerinin ücret olduğunu duyurdu.

TRAMVAYLAR VE OTOBÜSLER...

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sevgili Samsunlular. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir bayrama daha ulaşmanın sevinci ve heyecanı içerisinde kutlayacağımız Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü, Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ'a ait tramvaylarımız, ring/ekspres ve terminal otobüslerimiz ücretsiz olarak sizlerin hizmetinde olacaktır. Bu vesileyle bir kez daha tüm Samsunluların, milletimizin ve  İslam aleminin bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

HİZMET BİRİMLERİ 24 SAAT AYAKTA

Büyükşehir Belediyesi olarak Samsunluların bayram günlerini 'Bayram tadında' geçirmeleri için tüm hazırlıkların yapıldığını da belirten Mustafa Demir, "Ulaşım başta olmak üzere temizlik, zabıta, itfaiye gibi birimlerimiz 24 saat kesintisiz hizmet verecek" diye konuştu. Başkan Demir açıklamalarının sonunda ise, bayramların birlik ve beraberliklerin pekiştiği günler olduğuna vurgu yaparak, "Bugün zorlu bir coğrafyada dimdik ayakta duran bir devlete sahip isek bu, birlikteliğimizin eseridir. Yüce Rabbim'den birliğimizin, dirliğimizin ve mutluluğumuzun daim olmasını niyaz ediyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 31/05/2019