Başkan Karaduman: "Samsun'un Sorunlarına Hızlıca Çözüm Üretmeye Başladık"


Başkan Karaduman:  "Samsun'un Sorunlarına Hızlıca Çözüm Üretmeye Başladık"

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun'un en önemli ve öncelikli sorunlarıyla ilgilendiklerini belirterek, "Hızlıca çözüm üretmeye başladık. AK Parti kurulduğu günden bu yana halkın dertleriyle dertlenen ve çözüm üreten bir partidir " dedi.

YOĞUN KATILIM VARDI

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 79. İl Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda yapılan toplantıya AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı. AK Parti Genel Baskan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise telgrafla partililere mesaj gönderdi.

AK PARTI MİLLETİN DERDİYLE DERTLENİYOR

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Samsun şehrinin en önemli ve öncelikli sorunlarıyla ilgilendiklerini belirten Başkan Karaduman, "Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan başkanlığında, tüm milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte 10 bakanımızı ziyaret ettik. Çok verimli görüşmeler yaptık.  Hemen akabinde de olumlu sonuçlar aldık.  Sehrimizin ve ilçelerimizin sorunlarıyla ilgileniyoruz ve hızlıca çözüm üretiyoruz. Milletvekillerimiz, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz,  belediye başkanlarımız,  meclis üyelerimiz ve tüm teşkilat olarak  birlik bütünlük içerisindeyiz, dedi.  

SAMSUN TEŞKİLATI TEVAZU SAMİMİYET GAYRETLE ÇALIŞIYOR

AK Parti Samsun Teşkilatı olarak, partinin kurulduğu ilk günlerde olduğu gibi tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Başkan Karaduman, "Ev toplantıları planladık ve ilçelerdeki çalışmaları hızlandırdık. Vatandaşlarımızın evlerine giderek sorunlarını,  sıkıntılarını dinliyoruz. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bizim ardımızdan da ilçe teşkilâtlarımız ev toplantılarını devam ettirecek. Bir ay içerisinde 17 ilçemizde 350 eve misafir olacağız. Çok bereketli ve güzel bir çalışma. İl Yönetim Kurulu'nda yer alan arkadaşlarım her türlü çalışmaya hazır olduklarını gösterdiler. Nerelerde ihtiyaç olursa hangi sokakta, hangi mahallede gidip çalışmaya hazırız. Buna arkadaşlarım adına söz veriyorum. Her mahallede her sokakta her eve girmeye hazırız. Vefa ziyaretleri yaparak, üyelerimizi telefonla arayarak, onlara unutulmadıklarını hissettiriyoruz" diye konuştu. 

ADAY ADAYLARINA MESAJ

Karaduman, adaylık konusunda niyeti olanlar ve çalışmaya başlayan arkadaşların olduğunu belirterek,  "Çalışmaları takip ediyoruz. Parti disiplinine ve kurumsal kimliğimize uygun çalışma yapmaları konusunda hassasiyet bekliyorum "  dedi.


Yayın Tarihi: 12/10/2018