Başkan Aşkın Tören Gönüllere Ve Hayatlara Dokunmaya Devam Ediyor


Başkan Aşkın Tören Gönüllere Ve Hayatlara Dokunmaya Devam Ediyor

Hayata geçirdiği gönül belediyeciliği uygulamaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle binlerce insanın gönlüne ve hayatına dokunan Başkan Aşkın Tören, seksen dört yaşındaki İbrahim amca hayır duasını aldı.

Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda Altınordu Belediyesi ekiplerince Ataköy mahallesinde yalnız yaşayan İbrahim amcanın hem evinin temizliği yapıldı hem de ihtiyaçları karşılandı.

 ALTINORDU BELEDİYESİ İBRAHİM AMCANIN YALNIZLIĞINA ORTAK OLDU

 İbrahim amca (84) eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra uzun yıllardır tek başına hayatını sürdürüyor. Çeşitli sağlık sorunları da yaşayan ve günlük ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan İbrahim amcanın durumu Başkan Aşkın Tören’e bir mahalle sakini tarafından sosyal medyadan iletildi.

Başkan Aşkın Tören, İbrahim amcanın durumundan haberdar olur olmaz Altınordu Belediyesi kültür ve sosyal işler müdürlüğü ekiplerini seferber etti. Öncelikle İbrahim amcanın yaşadığı ev köşe bucak temizlendi. İhtiyacı olan eşyalar yerleştirildi. Giysileri yenilendi. Temel gıda ve temizlik malzemeleri kendisine teslim edildi.

 EVİDE ELDEN GEÇİRİLECEK

 İbrahim amcanın yaşadığı evin tadilat ve bakım onarım gerektiren kısımları ise elden geçirilecek. İbrahim amcanın sağlıklı ve hijyenik koşullarda yaşamının devamı için Altınordu Belediyesi elinden geleni yapmaya devam edecek.

İbrahim amca hem devletin hem de Altınordu’nun şefkat elini kendisine uzatan Başkan Aşkın Tören’e hayır dualar ile teşekkürlerini iletti.

 BAŞKAN AŞKIN TÖREN “BÜYÜKLERİMİZ EN KIYMETLİ HAZİNELERİMİZDİR”

 Başkan Aşkın Tören, “büyüklerimiz bizim en kıymetli hazinelerimiz ve dua kapılarımızdır. İbrahim amcamıza sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. Devletimizin ve Altınordu’muzun şefkat eli daima İbrahim amcanın üzerinde olacak. Bu şehirde tek bir canımızı dahi zor günlerinde kaderiyle baş başa bırakmadık, bırakmayacağız. Tüm imkanlarımız ile her bir insanımızın yanında olmaya, gönlümüzü, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi paylaşmaya, kardeşliğimizi büyütmeye devam edeceğiz. Büyüklerimizin gölgeleri ve hayır duaları üzerimizden eksik olmasın” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 09/04/2023 - 13:36