Bafra'mızı Geleceğe Hazırlayacağız


Bafra'mızı Geleceğe Hazırlayacağız

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Türkiye Yüzyılı için Gerçek Belediyecilik düsturu ile 118 kırsal mahallesi bulunan Bafra’yı adım adım dolaşmayı sürdürüyor.

İlçede yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek, vatandaşlarımızın sorun, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinlemek ve istişare kültürü ile hareket etmek için her fırsatta mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Hamit Kılıç, bu hafta sonunu da es geçmedi.

Cumartesi günü Asmaçam, Ağcaalan, Yeraltı, Çamaltı, Boğazkaya ve Ozan Mahallelerinde kapı kapı dolaşarak gönüller yapan Başkan Kılıç’a ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkan Vekili Haydar Kadakal, teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları eşlik etti.

Pazar günü ise Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın katılımı ile Komşupınar, Bengü, Başkaya, İğdir, Yiğitalan ve Eynegazi Mahalleleri ziyaret edildi. Başkan Kılıç ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkan Vekili Haydar Kadakal, BBP İlçe Başkanı Aslan Koparan, teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları hemşehrilerimiz ile iç içe bir gün geçirdi.  

“BAFRA’MIZI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ”

Bafra’nın bugünü ve yarını için yapılan bütün çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Başkan Kılıç, her mahalleyi en az 3 kez ziyaret ettiğini kaydetti. Başkan Kılıç, “İlçemizde çok ciddi çalışmalara imza attık. Köylerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için canla başla çalıştık. Kırsal mahallelerimize kilometrelerce beton yol yaptık. Her çalışma öncesi, çalışma yapılırken ve çalışma bittikten sonra işlerimizi yerinde inceleyerek hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Yapılan çalışmaları birlikte değerlendirdik. Yol ile ilgili zorluk çekilen kırsal mahallelerimizde iyileştirme çalışmaları yaparak hemşehrilerimizi bu dertten kurtardık. Yine köylerimizin ne ihtiyacı varsa birlikte yapacak, Bafra’mızı geleceğe hazırlayacağız” dedi.

“HER ALANDA TESİSLEŞMEYE ÖNEM VERİYORUZ”

Başkan Kılıç, “Her alanda tesisleşmeye önem veriyoruz. İlçemizde hayata geçirdiğimiz Beton Santrali, Elek Tesisi, Konkasör Tesisi, Ariyet Ocağı ile kendi malzememizi kendimiz üretiyoruz. Bu ilçemiz için gerçekten önemli bir yatırım. Kendi malzememizi kendimiz üreterek ülke ve şehir ekonomimize katkı sağlayacağız. Çok daha düşük bir maliyet ile yollarımızı yenileyeceğiz. Allah’ın izniyle artık Bafra’mızın malzemeden yana bir sıkıntısı yok. Şunu diyebilirim ki kendi kendine yetebilen, kendi ihtiyaçlarını dışa bağımlı olmadan üretebilen Bafra için ektiğimiz tohumlar filiz verdi” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 19/02/2024 - 19:37