Ayvacık Heyetinden Samsun Valisi Kaymak’a Hayırlı Olsun Ziyareti


Ayvacık Heyetinden Samsun Valisi Kaymak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Samsun Valiliği görevine atanan Osman Kaymak’a Ayvacık heyeti, makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Ayvacık İlçe Kaymakamı Emre Yeşilbaş, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kemalettin Gökçe, Belediye Meclis Üyesi Cevdet Yalçıntaş, İlçe Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Töre, Ayvacık Özel Halk Minibüsçüler Dernek Başkanı Kenan Kalaycı ve Ayvacık  Özel Halk Minibüsçüler Dernek Başkan Yardımcısı Cemal Kahraman hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vali Osman Kaymak’a Ayvacık ilçesi hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Mustafa Belur “En büyük mülki idarecimiz olan Sayın Valimizin öngörüleriyle şehrimizde ve ilçemizde daha iyi bir yaşam oluşturmak için her zaman paydaşı olmaktan onur duyarız. Ben inanıyorum ki Sayın valimiz İlimizin bu güne kadar sergilediği tablonun üzerine çok daha güzel eserlerin bırakılmasına kendisiyle birlikte ekibiyle beraber inşallah vesile olacaktır. İlimiz ve Saklı Cennetimiz adına yapılacak güzel işleri kendisinin ve devletimizin istediği her konuda Samsun’umuzun bir parçası olan İlçem Ayvacık yöneticileri olarak bizler elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı belirtmek isterim. Tekrardan Sayın valimize şehrinize hoş geldiniz diyor bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “ Samsun ilimiz ve ilçelerimiz için yapılacak hizmetleri elbirliği ile gerçekleştireceğiz. Görevimizi yaparken bütün kurum ve kuruluşlarımızla birlikte istişareler yaparak hizmetlerimizi icra edeceğiz. Tunceli ilinde Kayyum Belediye Başkanlığı görevi de yaptım belediyeciliğin zor olduğu kadar da keyifli bir görev olduğunu biliyorum. Halka hizmet etmenin en yakın görevi belediye hizmetleridir. İlçe Kaymakamım, İlçe Belediye Başkanım ve Ayvacık ilçemizin yöneticilerine ziyaretime gelmiş olmalarından dolayı memnun oldum kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 04/07/2017