“Avantaj Rotası”, Ordu’da Turist Hareketliliği Sağladı


“Avantaj Rotası”, Ordu’da Turist Hareketliliği Sağladı

Türkiye'nin önemli havayolu şirketlerinden birisi olan AnadoluJet'in her ay farklı şehirlerde uygulamaya koyduğu "Avantaj Rotası" kapsamında Ordu’ya turist ziyaretleri devam ediyor.

Sunduğu özel indirim ve fırsatlarla Mart ayı rotasını Ordu’ya çeviren AnadoluJet “Avantaj Rotası”, Mart ayında Ordu’yu ziyaret eden turist sayısında artışa neden oldu.

Türkiye’nin önde gelen tur operatörlerinden birisi olan Anı Tur firması da, AnadoluJet’in “Avantaj Rotası” kapsamında kendi acentelerini ve call center personellerini Ordu’ya getirdi.

35 kişilik bir kafileyle Ordu’ya gelen Anı Tur personelleri, başta Ordu’nun gözde turistik mekanı Boztepe olmak üzere Ordu’nun turizm destinasyonlarını gezdi.

Teleferikle Boztepe’ye çıkan Anı Tur personelleri, gördükleri manzara karşısında çok etkilendiklerini ve Ordu’ya hayran kaldıklarını söylediler. Boztepe’de bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Anı Tur personelleri, Ordu’nun, Karadeniz’in en güzel şehri olduğunu ifade ettiler.  Anı Tur personelleri, tatil için Ordu’yu müşterilerine tavsiye edeceklerini de sözlerine eklediler.


Yayın Tarihi: 13/03/2016