Samsun İnşaat Fuarı 3. Kez Açılıyor


Samsun İnşaat Fuarı 3. Kez Açılıyor

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Samsun Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN İNŞAAT FUARI 2017 3.Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nın 23 - 26 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Fuar öncesinde, Serra Otel'de bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Samsun TSO Genel Sekreter yardımcısı Necmi Alıç, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Kadir Gürkan, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Cevat Öncü, Mimarlar Odası Başkanı İshak Memiç, TMOB Elektrik Mühendisleri Odası Yapı Denetim daimi Komisyon Üyesi Şükrü Güner de katılarak fuar ile ilgili kısa birer konuşmalar yaptılar.

Toplantıda TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Alagöz, “Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarı, geçtiğimiz yıl sektör mensubu 29.000’e yakın ilgili ziyaret etti. Bu yıl da ülke genelinden, inşaat sektörü ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren, ürün ve hizmet alımı yapacak olan on binlerce ziyaretçinin, Samsun 3.İnşaat Fuarı’ nı ziyaret etmesi, verimli ticari anlaşmalar yapmasını bekliyoruz” dedi.

Fuarda sektör aktörlerinin tek çatı altında ikili iş görüşmeleri ve ticari fırsatlara sahip olacaklarını belirten Alagöz, “Her yıl olduğu gibi İnşaat sektöründeki yenilikleri, profesyonel ziyaretçileri ile buluşturan Samsun İnşaat Fuarı, bu yıl da tek çatı altında 2017’ ye özel ürün ve hizmetleri, yeni teknolojileri ilgililer ile buluşturacaktır. Müteahhitler, mühendisler, sektörde faaliyet gösteren özel şirketlerin yöneticileri, özel ve kamu kurumlarının satın alma yöneticileri fuara gelerek tüm ürünleri inceleme ve proje süreçleri için önemli iş bağlantıları kurma imkânına sahip olacaklar” dedi.

8 Ülkeden 100’ ü Aşkın İş Adamı Samsun 3.İnşaat Fuarı’ nda

Bu yıl, Tüyap’ın yurt dışı ofisleri aracılığıyla organize edilen, Lübnan, Tunus, Suudi Arabistan, Mısır, Irak, Kuveyt, İran, Gürcistan’ dan 109 iş adamı, fuarda stant açan üretici firmalarımız ile birebir görüşmeler gerçekleştirmek,  ticari bağlantılar kurmak için Samsun 3.İnşaat Fuarı’na gelecekler.”

Sektörel Paneller ile Mühendis ve Mimarlar Samsun’ da Buluşuyor

Fuarda gerçekleştirilecek paneller hakkında da bilgiler veren Genel Müdür Alagöz şunları söyledi. “TMMOB İnşaat Mühendisleri, Makine Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri ve Mimarlar Odası Samsun Şubelerinin desteği ve işbirliği ile hazırlanan paneller ile Bölge ve ülke genelinden mühendis ve mimarlar Samsun 3.İnşaat Fuarı’nda buluşacak, stant açan firmalar ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştireceklerdir. Samsun İnşaat Fuarı, mühendis, mimar ve sektörde faaliyet gösteren tüm profesyonellerin her yıl sektörel buluşma adresi olma yolunda hızlı gelişimini sürdürmektedir”.


Yayın Tarihi: 21/03/2017