Bulvar AVM’nin Tekstil Karmasına Paulmark da Eklendi


Bulvar AVM’nin Tekstil Karmasına Paulmark da Eklendi

Paulmark, ilk olarak 1991 yılında Ankara’da açılan mağazası ile tekstil sektörüne giriş yapan Kayatürk Group’un bünyesinde yer alıyor.

Grup, 2006 yılından itibaren kendi markaları ile üretim yapmaya başladı. Bu markalardan biri olan Paulmark’ın sektörde çok ilgi görmesi nedeniyle bağımsız olarak markalaştırılmış ve yatırımların hepsinde Paulmark tabelası kullanılmaya başlanıldı.

Kurulduğu günden itibaren hızlı bir büyüme grafiği çizerek, Türkiye’nin bir çok yerinde hizmet veren Paulmark Türkiye’de 48. Uluslararası piyasada 102. Mağazasını şehrin en çok tercih edilen alışveriş merkezi olan Bulvar AVM ‘de açtı.

Mağazalarında satılan tüm ürün çeşitlerini “üreticiden tüketiciye” anlayışı ile sunarak, tasarımlarında zarif ve evrensel bir tutum benimseyen Paulmark, yurtdışında bulunan şubeleri ile de Türk tekstilinin  yaygınlaşmasına olanak sağlıyor.

Kadın, erkek ,çocuk ve spor giyim koleksiyonlarındaki geniş ürün yelpazesi ve her yaşa hitap eden moda çizgisi ile başarılı işleyişine devam eden Paulmark, şehrin çekim merkezi Bulvar AVM’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Firma resmi açılışını 06 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirecek.


Yayın Tarihi: 03/12/2021