Asarcık’ta Samsun Yerel Eylem Grupları İstişare Toplantısı Yapıldı


Asarcık’ta Samsun Yerel Eylem Grupları İstişare Toplantısı Yapıldı

Asarcık Yerel Eylem Grubu ev sahipliğindeYerel Eylem Grublarının önümüzdeki dönemde yapacakları faaliyetler ve küçük projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan toplantı gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberlik mesajı verild

TKDK İPARD 2 LEADER Tedbiri kapsamında   ASYEG -  Asarcık Yerel Kalkınma Stratejisi doğrultusunda kurulan  Asarcık Yerel Eylem Grubu (ASYEG) ve Asarcık Üreten Kadınlar Derneği (ASÜDER)  dernek ofisleri  ile Asarcık Yöresel Ürün Pazarı ‘nın açılışları sonrasında  ASYEG’in (Asarcık Yerel Eylem Grubu) ev sahipliğinde toplantı gerçekleştirildi.  

Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs, Ayvacık  ve Salıpazarı Yerel Eylem Grupları  ve TKDK  Samsun İl Koordinatörü  Dr. Bülent Turan, TKDK Uzmanı Orhan Kılıç’ında katılımı ile yapılan toplantıda  Samsun  Yerel Eylem Gruplarının Yerel   Kalkınma Stratejilerini uygulama aşamalarında karşılaştıkları sorunlar üzerinde durularak bu sorunlara ne gibi çözümler üretilebileceği konuşuldu.

Toplantıda,TKDK İl Koordinatörü Dr. Bülent Turan  ile istişare edilerek toplantıya katılan Yerel Eylem Grublarının önümüzdeki dönemde yapacakları faaliyetler ve küçük projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulanarak birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 


Yayın Tarihi: 13/06/2021