Annelerimiz Başmızın Tacı ve En Değerli Varlıklarımızdır


Annelerimiz Başmızın Tacı ve En Değerli Varlıklarımızdır

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören 'Anneler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anneler gününü kutlayan Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Varlıklarıyla her daim bize güç veren, cennet kokulu annelerimizin bu anlamlı günlerini can-ı gönülden kutluyorum.

Dünyaya getirdikleri evlatlarını sevgi ve şefkatle bağırlarına basan, onlara hakikati öğreten annelerimizi daima başımızın tacı ve en değerli varlıklarımız olarak görüyoruz.
Ülkemizin bugünü ve yarınları için güçlü bireyler yetiştiren annelerimiz karşılıksız sevginin, şefkatin ve fedakarlığın timsalidir.

Annelerimizin mutluluğunu artırmak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da azimle çalışmayı sürdüreceğiz.
Dayandığımız en önemli güç kaynaklarımızdan birinin de annelerimizin hayır duaları olduğunu iyi biliyoruz. Annelerin şehrimizi ve ülkemizi bereketlendiren, hayatlarımızı anlamlandıran, saadet kaynağımız hayır dualarının hakkını verebilmek adına alın ve akıl teri akıtmayı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle ahirete intikal etmiş evlatları vatan uğruna şehit düşmüş annelerimiz başta olmak üzere, tüm anneleri rahmetle ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan annelere ise sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde geçecek bir ömür diliyorum.

Dünyayı güzelleştiren umutlarımızı yeşerten sevmeye ve sevilmeye en çok layık olan tüm annelerimize minnettarız. Annelerin bu özel gününü tüm kalbimle iyilik ve mutluluk dileklerimle kutluyorum." 


Yayın Tarihi: 08/05/2021