Piazza’da, Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları


Piazza’da, Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin minik ziyaretçileri, 3 gün boyunca süren etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğlenceye doydu.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde üç gün süren 23 Nisan kutlamaları birbirinden keyifli etkinlikler ile geçti.

Karadeniz’in en sevilen ve tercih edilen alışveriş ve yaşam merkezi Piazza, 21 Nisan tarihinde Bahçeşehir Koleji’nden 44 öğrenciyi ağırladı. Öğrencilerin piyano eşliğinde koro gösterisi sunduğu etkinlik Piazza ziyaretçilerinden tam not aldı. Koro gösterisinin ardından, Armoni Sanat Merkezi’nin 11 yaşındaki küçük öğrencisinin sergilediği solo performans, ziyaretçilere duygusal anlar yaşattı. 

Kutlamaların ikinci gününde, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Doğa Koleji öğrencilerinin zeybek gösterisine ev sahipliği yaptı. Atatürk’ün minik efeleri hazırladıkları gösterileriyle izleyenleri büyülediler. Gösterinin ardından sahne alan Sınav Koleji öğrencileri step gösterisiyle görsel bir şölen sunarken ve öğrencilerden oluşan koro büyük beğeni topladı.

23 Nisan günü ise eğlence doruğa çıktı. İlkokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu Resim Sergi sanatseverlerin beğenisine sunulurken, halk oyunları gösterileri ve Fen Bilimleri Okulları’nın ritim orkestrasının Piazza’da sahne aldı. Medicalpark’ın minikler için düzenlediği “Ahşap Atölyesi ’si ise çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Eğitmenler eşliğinde çocukların ahşaptan oyuncak yaptığı atölyenin ardından minik ellerden çıkan oyuncakların satışı gerçekleştirilerek elde edilen tüm gelir Lösam’a bağışlanacak.

Ayrıca tüm gün boyunca animatörler Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin küçük ziyaretçilerine rüzgar gülü, balon ve bayrak hediye etti.


Yayın Tarihi: 22/04/2016