Altınordu Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor


Altınordu Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediyesi'nin Yeni Mahalle'de yapımı devam eden hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz'a incelemelerinde Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli eşlik etti.

Başkan Yılmaz, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, Ordu'nun 19 İlçesi'nde birçok alanda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Başkan Enver Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 İlçe belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Altınordu Belediyemiz tarafından yapılan yeni hizmet binasında incelemelerde bulunduk. Şuanda bilindiği üzere Altınordu Belediyesi 4 ayrı noktada hizmet yürütüyor. Bu bina kısa sürede tamamlanınca vatandaşlarımıza tek bir notkadan hizmet verilecek. Altınordu Belediyemizin yeni hizmet binası, modern görüntüsüyle ilçemize yakışan bir bina olacak. Başta Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise, " Belediye hizmet binamızda çalışmalarda sona yaklaştık. Altınordulu vatandaşlarımıza yakışır modern bir bina inşa ediyoruz. Kısa süre sonra bu binanın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ayrıca desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 28/01/2016