Aksu: “ 2019 Umudun, Sevginin Yılı Olsun“


Aksu: “ 2019 Umudun, Sevginin Yılı Olsun“

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Kerim Aksu, yeni yılın ilimizde, ülkemizde, dünyamızda umut, barış, sevgi ve hoşgörü yılı olmasını dilediğini ifade ederken mesajında şu görüşlere yer verdi; ‘’Yeni yılın ülkemize ilimize barış, hoşgörü ve sevgi getirmesini diliyorum. Belediye olarak 2019 yılında ilimizin gelişimine katkı sağlama düşüncesini ön plana alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 yılında ilimize hizmet ve yatırımlarımıza devam ederken Giresun’umuzu en iyi şekilde tanıtmak ve turizmi daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz.

Kentimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak yeni projelerle yolumuza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini ve ilimizin tarihi kent olma özelliğini ön planda tutarak yapacağımız çalışmaları, şehir kültürü ve modern kent anlayışıyla birleştireceğiz. Tüm dünyada savaşların son bulmasını dünyanın barış içinde yaşamasını temelli ediyorum. Demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan hakları bilincinin daha yüksek seviyelere taşındığı bir dünya da yaşayalım istiyorum.

 Dünya ya gelen her insanın gelecek endişelerinin sağlık, adalet ihtiyaçlarının giderildiği, gelirlerin hakça bölüşüldüğü, işsizliğin, karamsarlığın olmadığı bir yıl diliyorum. 2019 umudun yılı olsun, 2019 sevginin yılı olsun, 2019 mutluluğun yılı olsun, 2019 hepimizin başarı yılı olsun. Sevgiyle nice yıllar diliyorum. “


Yayın Tarihi: 28/12/2018