İhsan Kurnaz: ‘Her Şeyin Üstesinden Hep Beraber Geleceğiz’


İhsan Kurnaz: ‘Her Şeyin Üstesinden Hep Beraber Geleceğiz’

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, “Cumhurbaşkanımızla, bakanlıklarımızla, kurumlarımızla el ele vererek İlkadım’ı güvenli, huzurlu, müreffeh hâle getirecek adımlarımızı hızlı bir şekilde atacağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Eyüp Güler’in dolmuş esnafıyla düzenlemiş olduğu programa Cumhur İttifakı Teşkilatları, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş ile Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçıyla birlikte katıldı.

Kurnaz burada yaptığı konuşmasında Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'ta İlkadım’da bir destan yazacağını ifade ederek, “ İlkadım’a dair söyleyecek hiçbir söz olmayanların İlkadım’ı beş yıl içinde ne hale getirdiğini gördük. Artık kahvelerde, çay ocaklarında, pazarlarda mevcut yönetimin İlkadım’ı yönetilemez, kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmaz hale getirdiği konuşuluyor. İlçemizi vizyonsuz, projesiz, ısrarla dürüstüm diye diye artık dürüstlüğünden de şüphe duyulur hale gelen başkanından ve yönetiminden kurtulmak için sadece bir ayımız kaldı” diye konuştu.

HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

“İlkadım’ın acil eylem planlarımızla çok kısa zamanda yeniden yönetilebilir, huzurlu ve mutlu bir ilçe haline getireceğiz. Bunu yapacak iradeye, birikime, hazırlığa, kadroya sahibiz. Yeter ki siz isteyin, yeter ki siz İlkadım’ın birliğine, dirliğine, beraberliğine, kardeşliğine sahip çıkın. O zaman ben de size söz veriyorum; gerisi sadece vakit ve öncelik meselesidir. Allah'ın izniyle her şeyin üstesinden geliriz” diyen kurnaz şöyle devam etti;

“Hiçbir şey yapmadan, hiçbir şey üretmeden, hiçbir program ve proje geliştirme zahmetine katlanmadan İlkadım’ın kendilerine muhtaç ve mecbur olduğunu düşünenlerin sayılı günleri kaldı.

Hiç endişe etmeyin. İlkdım’da ne sıkıntı, dert ve mesele varsa biz hepsini çözeceğiz. İlkadım personelinin sıkıntısı mı var? Birlikte çözeceğiz. Sokaklarımızın çöp, çukur, çamur meselesi mi var? Birlikte aşacağız. Esnafımızın ihtiyaçları mı var? Birlikte gidereceğiz. Gençlerimizin hayalleri mi var? Birlikte gerçekleştireceğiz. İlkadım’da 1 Nisan’dan sonra güneş yeniden doğacak, İlkadım’a 1 Nisan’da bahar bir başka gelecek.”

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz daha sonra SİMPA’yı ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı Köksal Ersayın ile bir süre sohbet etti.


Yayın Tarihi: 29/02/2024 - 19:25