Köy Okullarına Sıcak Dokunuş


Köy Okullarına Sıcak Dokunuş

Ak Parti Atakum İlçe Başkanlığı`nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bitlis Güroymak İlçesi’ndeki Tahtalı Köyü ve Yazıkonak Köyü İlkokullarında eğitim gören öğrencilere giysi yardımı, kırtasiye, kitap ve eğitim seti, satranç takımı gibi ihtiyaçların yanı sıra, okullarda kütüphane oluşturularak, proje faaliyetleri gerçekleştirildi.

Kış mevsiminin en hissedilen şu günlerinde Bitlisli minik öğrencilere, hediyelerini AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av.Haluk KÖKSOY, Atakum Teşkilat Başkanı Can İsmail ALTAKAN ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemile DİKTAŞ sunmuşlardır. Samsun “Umut Eli” Projesinin Bitlis’e giden ekibini, Bitlis AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk UĞİŞ karşılayarak, okullarda hediyelerin dağıtımında katılım sağlamıştır.

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Haluk Köksoy, “Atakum olarak Kapsamlı bir çalışma yaptık ve bir kıvılcım başlattık. Hazırladığımız proje kapsamında 2 köy okulunda eğitim gören çocuklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda malzemeleri sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyı gördük ve çok duygulu anlar yaşadık. Çünkü zor şartlarda bu karda kışta çocuklarımız eğitim görüyorlar. Bizde elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz.  Hiçbir şey geleceğin fidanları çocuklarımızı mutlu etmek kadar haz veremez. Abileri ve ablalaları olarak hayatlarında onlara güzel bir anı bırakmak istedik. Yüzlerinde tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize.  Bu memleketin onlara ihtiyacı var” dedi.

Köksoy, ayrıca gerçekleştirdikleri projeye katkı sağlayan Atakum ilçe teşkilat başkanı Can İsmail Altakan ve sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Cemile Diktaş`a, İnsanları anlamak insanlara yardım etmek genel vazifemiz, bu şekilde bir şeyleri değiştirmeye ya da birilerinin hayatında izler bırakmaya çalışıyoruz anlayışı doğrultusunda teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 12/02/2018