Hayalini Kurdukları Evi İlkadım Belediyesi Donattı


Hayalini Kurdukları Evi İlkadım Belediyesi Donattı

İlkadım ilçesinde, maddi imkânsızlıklar nedeniyle evlilik hayallerini erteleyen Rahmi ve genç çiftinin yardımına İlkadım Belediyesi yetişti.

Gençlerin, evlenmek için önlerindeki engelleri kaldıran İlladım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ve Kadın Koordinasyon Merkezi, genç çiftin ihtiyacı olan ev eşyasını karşıladı. Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam eden İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, yeni evlenecek ihtiyaç sahibi aileye destek oldu. Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Sosyal Yardım Müdürü vekili Mehmet Horasan birlikte yeni evlenecek genç çiftin evlerine oturma gurubu, masa takımı, yatak odasında beyaz eşya grubu ve mutfak eşyalarını tedarik ederek mutluluklar dileyen Kadın Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş, Hayırsever vatandaşlarımız sayesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunarak güzel bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız eşyalar ile ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ülkemizin bu zor günlerinde vatandaşlarımıza destek olmak bizim en önemli görevlerimizdendir. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza sevgi elimizi uzatıyoruz” dedi.

“Hayırseverlere ve belediye başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”

Hayalini kurduğumuz evi gerçekleştiren ve duygu dolu dakikaları yaşayan ihtiyaç sahibi genç çift,'' Başta Hayırseverler olmak üzere, İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Denmirtaş'a ve burada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum''dedi.


Yayın Tarihi: 28/08/2019