Samsun'un Markası Agromec’den Bir Yenilik Daha


Samsun'un Markası Agromec’den Bir Yenilik Daha

Samsun’da Agromec markasının 2004 yılında patentini alan Kemal Zirai Alet.İşmak.San.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Agromec Markalı ürünler'in dünyanın tüm ülkelerinde kullanılması için gece gündüz çalışıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal ve Şirket Genel Müdürü Salih Özal, Samsun’un gururu haline gelen agromec markasını hayata geçirdiler. Yaklaşık 12 yıllık marka olan ve 3 bin noktada bulunan Agromec, güven algısı ile herkesin gönül rahatlığı ile kullanabileceği ürünler üretiyor.

Agromec markasının patentini 2004 yılında aldıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, hikayelerinin 80 yıl önceye dayandığını belirtti. Dedesi Mustafa Kemal Özal’ın Karadeniz’in ilk hırdavatçısı olduğunu kaydeden Özal, “Dedem Karadeniz Bölgesinde ilk hırdavat işini yapan isimdir. Dedemden sonra iki kardeş olan babam ve amcam hırdavat işini devam ettirmişler. Sonrasında, şirketimizin Onursal Başkanı olan babam Osman Özal, tarım makineleri, orman ve bahçe aletleri satmaya başlamıştır. Daha sonra ise Kemal Zirai Alet şirketini kardeşimle beraber sırtlanarak şirketimizi daha yukarıya taşımak için kolları sıvadık” dedi.

Altı yıldır mevcut olan olan AW-CS2500 Motorlu Testere'nin yeni seri üretiminin tamamlandığını ve stoklardaki yerini aldığını müjdeleyen  Genel Müdür Salih ÖZAL, başta agromec Bayileri'nin ürünlerini çok beğendiğini ve geri dönüşlerin son derece olumlu olduğunu ifade etti.


Yayın Tarihi: 13/01/2017