29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı Etkinlikleri Bulvar AVM’de


29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı Etkinlikleri Bulvar AVM’de

Geçmişten geleceğe uzanan bir asırlık yolculuğun gururu ve coşkusu tüm Türkiye’de olduğu gibi birbirinden güzel etkinlikler ve Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan dekorlar ile Bulvar AVM’de de kutlanmaya başlandı.

Gazi Caddesi girişi üzerine Türk Bayrağımızın simgesi olan ay ve yıldız, dev büyüklükte ve özel bir kurgu ile konumlandırıldı. 100. yıla özel olarak Cumhurbaşkanlığının hazırladığı logolar cadde boyunca dev ay ve yıldıza eşlik ediyor. Bayram coşkunu hissettiren ve milli duygulara dokunan ışıklı dekorlara tüm Samsunlular yoğun ilgi gösteriyor. Cadde üzerinde çekilen binlerce fotoğraf kısa sürede sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Etkinlikler;  20.10.2023 Cuma günü itibariyle Güzel Sanatlar Lisesinin Atatürk ve 100. yıla özel olarak hazırladıkları karma sergi ile başladı. 24 – 25  Ekim tarihlerinde İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle meydan alanında kurulacak Tubitak Sergisi ile devam edecek. Sergide kurulacak 45 Stantta Bilim şenliği tadında etkinlikler düzenlenerek ülkemizin gurur kaynağı olan yeni nesil teknolojik ürünlerin tanıtımı yapılacak.

28 Ekim saat 15:00’te ise; tamamı kadınlardan oluşan 45 kişilik ‘’Cumhuriyet Kadınları Bando Ekibi ’’Cumhuriyet Bayramının 100. yılına özel kareografileri ile Bulvar AVM’de performans sergileyecek.

Finalde, 29 Ekim Pazar günü saat 14:00’de Güzel Sanatlar Lisesi  100. yıla özel 100 öğrenci ile Flash Mob gösterisi yapacak. Hemen ardından saat 15:00’de Samsun Dans Akademisi eğitmenleri zeybek gösterisi gerçekleştirecekler.

Bulvar AVM, yüz yıllık gururu ve yüz yıl önceki aynı heyecanı omuz omuza yaşamak için tüm Samsunluları şehrin merkezine davet ediyor.


Yayın Tarihi: 25/10/2023 - 11:55