Fatsa Cumhuriyet Meydanında 23 Nisan Coşkusu Dolu Dolu Yaşanacak


Fatsa Cumhuriyet Meydanında 23 Nisan Coşkusu Dolu Dolu Yaşanacak

23 Nisan’a özel etkinlikler

Fatsa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlemiş olduğu çocuk etkinliklerine, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda açık havada özel etkinliklerle devam edecek.

Fatsa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklara yaşatmak amacıyla 23 Nisan Cumartesi Saat 13.30’da Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda bir dizi etkinlikler gerçekleştirecek.

23 NİSAN’DA ÇOCUKLARA SÜRPRİZ ETKİNLİKLER

Ramazan coşkusunu ve bayram sevincini birlikte yaşanacağı programda, konser, çocuk etkinlikleri ve yarışmaları,  hacivat-karagöz, aşuk ile maşuk,  yetenek sirki gösterisi, akrobasi şovları, sihirbaz, tahta bacak, ateşbaz gibi çocukları birbirinden güzel etkinlikler ve sürprizler bekliyor.

“23 NİSAN CUMARTESİ SAAT 13.30 CUMHURİYET MEYDANINDA BULUŞALIM”

Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan 23 Nisan etkinlikleriyle hem bayram sevincini hem de Ramazan coşkusunu birlikte yaşatacaklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ 23 Nisan’a özel olarak hazırladığımız etkinliklerle, çocuklarımıza hem mili bayram bilincini aşılamak, hem de bu güzel günün neşesini, sevincini ve mutluluğunu yaşatmak istedik. TBMM'nin kuruluşunun 102. yılı itibariyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ilk ve tek olan bu bayramda, çocuklarımızın mutluluklarını paylaşacak, sevinçlerine ortak olacağız. 23 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak programımıza, çocuklarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi Fatsa Cumhuriyet Meydanımıza bekliyoruz.” dedi.


Yayın Tarihi: 21/04/2022 - 10:47