Zekâ Geliştirici Ahşap Akıl Oyunları Sergisi Açılıyor


Zekâ Geliştirici Ahşap Akıl Oyunları Sergisi Açılıyor

19 Mayıs Belediyesi 1.Zekâ Geliştirici Ahşap Akıl Oyunları sergisini 14 Şubat saat 11.00’ de 19 Mayıs Belediye hizmet binasında bulunan toplantı salonunda açıyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu “Oyunların vazgeçilmez öğelerinden birisi olan zekâ geliştirici akıl oyunları, yüzde yüz geri dönüşüme uygun, hiçbir bakteri üretmeyen, kolay kolay kırılmayan, hem sağlıklı hem de eğitici ahşap akıl oyunlarını 19 Mayıs’lı çocuklarımızla buluşturmak amacıyla bu sergimizi açmayı planlıyoruz. Çocuklar bu oyunlarla var olan zihinsel ve bilişsel yeteneklerini geliştirebildikleri gibi, yeni yetenekler de kazanırlar. Zekâ oyunları çocuklara; çabuk karar verme, sonraki aşamaları düşünme ve öngörme olasılıkları hesaplama mantığını etkili ve yetkin bir şekilde kullanma yeteneği kazandırır. Bu oyunlar çocukların yalnızca yeteneklerini geliştirmekle kalmaz, kötü alışkanlıklar edinmelerine de engel olur. Kişiliği ve karakteri olumlu yönde etkiler ve geliştirir ”dedi.

Başkan Topaloğlu “Kültür hizmeti olarak gerçekleştirecek olduğumuz 1.Zekâ Geliştirici Ahşap Akıl Oyunları sergimize tüm halkımızı davet ediyorum” .dedi.

19 Mayıs Belediyesi 1.Zekâ Geliştirici Ahşap Akıl Oyunları sergisi 14-17 Şubat tarihleri arasında belediye hizmet binasında bulunan toplantı salonunda açık olacak.


Yayın Tarihi: 11/02/2018