Mağazacılar Günü Yeşilyurt AVM’de Kutlandı


Mağazacılar Günü Yeşilyurt AVM’de Kutlandı

Türkiye’de, Perakende-Mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan ve bu yıl 6. kez düzenlenen 12 Aralık Mağazacılar Günü Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi ve tüm mağaza çalışanlarının katıldığı kahvaltı organizasyonu ile kutlandı.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde her yıl şenlik havasında kutlanan Mağazacılar Günü bu yılda tüm mağaza çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen kahvaltı organizasyonu ile kutlandı. Yeşilyurt AVM yönetiminin bu anlamlı günü kutlamak, mağaza çalışanlarının motivasyonunu bir kat daha artırmak ve paylaşımlarda bulunmak için AVM’de bulunan David People Coffee&Food’da düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısında mağaza çalışanları ve AVM yönetimi bir araya geldi.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, işini tutkuyla yapan, marka ile müşteri arasında önemli bir köprü olan, her gün aynı enerji ve dinamizm ile çalışan; işine bilgisini, emeğini, tecrübesini, gönlünü, aşkını katan tüm mağaza çalışanlarının 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü kutlar.


Yayın Tarihi: 11/12/2018